Apás szülés Kistarcsán?
2009ben szültem ott. Akkor adtak apának egy csoda zöld szerkót.(nekem is zöld egyen hálóinget),
Van egy közös "vajúdó", inkább klub helység, annyi, hogy van egy vizsgáló-szülőágy benne.
Amikor a szülőszobára kerülsz, akkor ott biztosan veled lehet a párod, szülés után nincs-nem volt külön megfigyelő, maradtál a szülőszobán. Nálunk elvitték a kicsit, megmutatták, puszi, fotók, és én örültem, hogy elájulhatok.
Apás szülésnél elvileg a párod segít amiben tud, szeretnéd, vagy nem. Kitolásnál pedig áll a fejednél, vagy kotnyeleskedik a lábadnál, köldökzsinórt vág....
Köszi szépen. Nem első szülésem, de még sohasem volt apásan. Meg 10 éve szültem ott utoljára, igy gondolom azóta sok minden változott. Az apuka nem hiszem hogy belekotnyeleskedve, nekem az is elég, ha a kezemet fogja, de azért mondtam neki vegyen be előtte nyugtatót. Ha adnak ruhát az jó, mert akor nem kell keresgetni, meg mire vennénk lehet már késő
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!