Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedtek "terhesvitamint"?

Szedtek "terhesvitamint"?

Figyelt kérdés
13.-14. hétig szedtem, de abbahagytam már. nem eszek extra változatosan, inkább úgy mint terhesség előtt. Ijesztgetnek a rokonok, azt mondják szednem kellene a terhesvitamint. 36 éves vagyok.
2013. márc. 19. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én szedtem a 35.-ig hétig. A nőgyógyász azt mondta, hogy két naponta 1 szemet szedjek, a védőnő meg azt, hogy inkább felet szedjek minden nap, hogy egyenletes legyen, így napi felet szedtem.
2013. márc. 19. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. hét után azt mondta az orvos, hogy ebben a vírusos időszakban azért szedjek valamit továbbra is, de nem mondott semmi konkrétat, hogy mit (ez decemberben volt). Úgyhogy én azóta is szedem, de nem csinálok gondot belőle, ha egy-egy nap kimarad. Nem tudom még, hogy végig akarom-e szedni. Nekem inkább abbahagyni nehéz, mert mindig úgy érzem, hogy nem bírok elég zöldséget-gyümölcsöt-húst-halat stb. enni.
2013. márc. 19. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
En meg most is szedek,es szedni is fogok a vegeig,aztan majd szoptatasnal is!Artani nem art.De ha nem szeded attol szerintem nem lesz semmi baj sem!:) Engem megnyugtat,es amugy se tudok mindne vitamint bevinni egy nap ami kene..:)
2013. márc. 19. 22:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam! C vitamint azt szedek reggel és este is, és ha néha picit érezgetem az alhasam, beveszek egy magne b6-ot. Lehet hogy heti 1-2 szem terhesvitamint be fogok szedni. Nekem a főnöknőm (bár nem nőgyógyász hanem fogorvos) azt mondta hogy szerinte elég az első trimeszterben szedni, mert aki végig szedi állítólag "keményebb csontú" babája lesz és szétrepeszti az anyukát szülés közben. Emiatt gondoltam úgy hogy a bébike kifejlődése után nem szedem. De lehet egy arany középút jobb lesz.
2013. márc. 20. 07:36
 15/15 anonim ***** válasza:
65%

Ne felejtsük el azért azt sem, hogy a mai zöldségek-gyümölcsök nem tartalmaznak annyi tápanyagot és vitamint, mint régen.

Nem tudod megoldani, hogy minden nap mindent bevigyél a szervezetedbe, amire szükségetek van.

2013. márc. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!