Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen terhesvitamint szedtek?

Milyen terhesvitamint szedtek?

Figyelt kérdés
Mit ajánlott nektek az orvos?
2013. jan. 5. 20:32
1 2
 1/14 gabszem ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy ha akarok szedjek, de nem fontos, ha rendesen táplálkozom. Én az első 3-4 hónapban szedtem Elevitet, meg a próbálkozási időszak alatt is. SZülés után szedtem Gravidát pár hétig, mert nagyon le voltam pukkanva
2013. jan. 5. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Gravidát szedtem mindkét terhességemnél végig, plusz 3 hónapot.
2013. jan. 5. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Én próbáltam két fajtát is ,az Elevit-től iszonyú rosszul voltam,a másik azt hiszem a Gravida volt,szintén borzalmasan éreztem magam tőle. Szerintem ha vitamindús ételeket eszel akkor nem lesz baj,de vasat lehet hogy szedned kell.
2013. jan. 5. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Elevitet kezdtem el 10 hetesen szedni.
2013. jan. 5. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Hipp Natalt iszom 5 hetes korom óta
2013. jan. 5. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Gravidát szedek, a doki azt mondta, hogy az teljesen jó.
2013. jan. 5. 21:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Femibiont szedek kb az ötödik héttől.
2013. jan. 5. 21:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem doki mondta, hogy végülis szinte mindegy melyiket szedem. Kiegészítésnek nagyon jó, de elég, ha akkor veszem be mikor eszembe jut. 9 hónap alatt 3 doboz /30 szemes/ bőven elég.

Összetételükben hasomnlóak, de mindenkinek más jön be. Én pl. Gravidával kezdtem. Jó is lett volna, de az első 3 hónapban szinte nem tudtam tőle wc-be menni. Ladeevitre váltottam az omega3 miatt. Ez jó volt, de most pharmaton matruellt vettem, mert az omega3 mellett van benne szelén is.

2013. jan. 5. 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Femibiont szedek plusz magneb6.
2013. jan. 5. 21:40
 10/14 Ellag válasza:
Femibiont szedek már a terhességem előtt 3 hónappal.
2013. jan. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!