Mennyi folsavat szedtek naponta, ha nem terhesvitamint szedtek? Én a Béres csepp mellé-most váltok Gravidáról-Huma-folacidot vettem, de egy tablettában 5mg van, az pedig szerintem extra dózis.
Én amikor folsavat szedtem, az Eurovit Folsavból vettem be napi 1 szemet. Abban 4 mg folsav van. Az orvosom azt mondta, hogy a 18.hétig szedjem, addig szedtem. Utána már nem. ( Van amelyik orvos csak a 12.hétig javasolja a folsavat amúgy ).
Terhesvitamint nem szedtem, mert mindegyik kijött sajnos. Én a Hipp Natal szirupot ittam és iszom a mai napig is.
Tehát az az 5 mg folsav, amit Te írsz, az nem egy extra dózis szerintem. De azt úgyis csak a terhesség első trimeszterében fogod szedni.
Boldog babavárást!
35 hetes kismama
Szia!
Én az elevittel kezdtem,majd a gravida,majd a hipp natal.
mindtől hánytam :-(
Aztán a fmibion hozott megváltást :-)
szerintem ez a alegjobb,megvan benne minden.
De hangsúlyozom,csak szerintem,lehet neked teljesen másfajta vitamit fog elfogadni szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!