Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babakocsit Angliából!? Érdemes...

Babakocsit Angliából!? Érdemes? Van másnak ilyen esetleg?

Figyelt kérdés

Silver cross babakocsi, amit szeretnék megrendelni, de sehol sem találok olyat, ami bébihordós, mózeskosaras, erős vázas, nagy kerekes. Angol babakocsinak írják, gondoltam onnan megrendelem, bár oldalt sem találok, ahol lenne ez a kocsi.

Van ötletetek, hogy milyen oldalon keressem? Érdemes, szabad egyáltalán rendelni? Ti rendeltetek már onnan?

Nincs valakinek esetleg ilyen babakocsija, amit már nem használ?

2013. márc. 18. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mintha a minimanóban láttam volna...
2013. márc. 18. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:

www.silvercross.co.uk

ez az elso talalat amit a google kidobott es ugy latom lehet rendelni.

a klasszikusak nagyon pofasak... :-)

amugy melyik modellt szeretned?

2013. márc. 18. 07:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon drága a posta, mivel ez nem 1-2 kg, hanem kb. 25 kg csomag lenne, és méretes is lenne!

Na meg Angliából szinte semmi sem postáz EU-ba eBay-en!

Annyiba kerülne a használt babakocsi postával onnét, mint itthon egy jobb kocsi ujjonan!

Menj el a brendonba, nézd meg a kocsikat, annyi féle van, próbáld ki, told meg őket, nézd meg melyiket milyen össze csukni...

Másabb képn, meg YouTube- on egy babakocsi, mint élőben!

2013. márc. 18. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne higgy az előttem szólónak:)))) nemünk mindenünk Angliából van, bugaboo kocsi, full gyerekszoba mamas&papas és töredékébe került mint itthon!!!! A szállítás sem drága csak tudni kell kivel hozasd el. Mindent meg tudok venni az e-bay-n, ha gondolod írj privit és segítek:)
2013. márc. 18. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen a szallitast is meg lehet oldani,pl DPD vel is olcsobban!De en Skociaban elek,es ha lenne penzunk repulojegyre akkor hazautaznank vasarolni(koltozni es felujjitani fogunk,butorozni..stb),mert otthon jobb arakon vannak a dolgok mint itt kint!Jo draga lehet egy ilyen babakocsi,mi nem is itt veszunk,az anyukam felajanlotta hogy azt megveszi (Franciaorszagban),mert itt olyan arak vannak....
2013. márc. 19. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!