Ebay-ről, Angliából postáztattál már babakocsit? Olyasvkit ismersz aki ilyennel foglalkozik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 14:51
1/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne!!!Kedves Kérdező,segítenél Nekem?Belinkelnél ebay-t ,ahol vannak babakocsik!Nem boldogultam vele:S
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából www.ebay.co.uk és ezen belül baby kategória majd puschairs&prams.
Nekem az a gondom hogy kifejezetten EGY fajta babakocsi kellene nekem, ami ott így baromi olcsó használtan, itthon meg egyáltalán nem kapni, se újonnan se használtan már, mert már nem forgalmazzák.
És most ezen küzdök hogy csomagként nem jönne e el onnan.
2011. márc. 8. 14:57
3/6 A kérdező kommentje:
kimaradt egy h betű
2011. márc. 8. 14:57
4/6 anonim válasza:
Itt kérdezz rá, szerintem tudnak segíteni:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, írtam is neki!!!
2011. márc. 8. 15:10
6/6 ddev válasza:
Mi kifejezetten ezzel foglalkozunk, Angliából hozunk babakocsikat és egyéb bébiárut. Használtan, az itthoni áraknál olcsóbban vagy olyan dolgokat, ami itthon nem is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!