Szoktatok babátoknak ebay-en vásárolni?
Szia! Én az ebay.co.uk-n vagyok regisztrálva. Ott, ha PayPal-lal vásárolok, ami nekem egy MasterCarddal van összepárositva, rögtön leemeli az összeget, amit az eladó a végén postaköltséggel együtt beállit. Van az ebay-en egy opció, ahol először az eladó számlát küld neked, tehát nem rögtön kell fizetned, mint a magyar oldalakon (pl. Vatera). Ezt most csak a postaköltség miatt irom, ahogy az előző emlitette.
Illetve én még innen szoktam vásárolni: www.mothercare.com. Elég húzós a postaköltség, de egy egész szezonra berendelek egyben, még igy is megéri, még a Tesco sem olcsóbb...
Én az egyik babás oldalon találtam hogy angliából rendelhetsz vadiúj babaruhákat,a lényeg hogy 100 font meglegyen,akár több anyuka is össze rendelhet. A lényeg hogy egy helyen egy időben kell átvenni.
Ezekről az oldalakról lehet rendelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!