Kisfiúnak vennétek piros színű babakocsit? Vagy nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 19:58
1/9 anonim válasza:
Mi is azt vettünk. Piros fekete. Egy ismerosomnek is piros van. Én nem tartom gaznak. :)
2/9 anonim válasza:
Unisex, nekem lányom van de neki nem vennék pirosat! A fiamnak inkább, pirosat vagy zöldet!
3/9 anonim válasza:
Tiszta pirosat nem. Variálva feketével vagy más fiús színnel már inkább.
4/9 anonim válasza:
Nekünk is volt piros babakocsink, és a fiúk is használták! A lényeg, hogy a stílus ne legyen lányos, hanem fiús vagy unisex!
5/9 anonim válasza:
Fekete-piros babkocsit vettünk anno, lányomnál és fiamnál is azt használtuk. Mindketten jól mutattak benne. :)
6/9 anonim válasza:
ha tetszik, akkor igen. Főleg második, harmadik gyereknél ugye nem lehet előre belőni, mi lesz a neme, tologatod abban, amiben van. Ráadásul a piros szín úgy látom, uniszex mostanában, sok kisfiú hord pirosat, pólót, kabátot.
Nekem pl. a rózsaszín, halványlila nem tetszik, lánynak sem, de mindenki olyat vesz, amilyet akar.
7/9 anonim válasza:
Siman vennek. De milyet szeretnel ? Link esetleg?!?
8/9 anonim válasza:
Unokaöcséimnek (4) a piros szín állt és áll a legjobban!!
a kislányom peig hordja aző kék ruháikat is...
nem gáz...a piros pedig ez egyik legtutibb szín a világon!
:)
9/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a piros uniszex szín. Az persze fontos, hogy ne legyen lányos minta rajta, pl. masnik, fodrok, stb. Az én kisfiamnak is vannak piros ruhái, nagyon jól áll neki. (A lányoknak is :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!