Vennétek fiúnak piros-fekete babakocsit?
Hú hát nekünk 2010es van nem tudom lehet e nagy különbség? Annyit látok hogy a mienknek a kupolája eleje rész máshogy néz ki kicsit, de amúgy ugyanolyannak tűnik. Mi rossz terepen lakunk, simán elmegy rajta rugózik, mivel fújós a kerék így nem pattog a baba benne nincs olyan érzésem hogy kemény az egész.
11.5 kiló körül van. Nem olyan könnyű de azért nem is ez a dögnehéz. Emelgetni nem nagyon szoktam a csomagtartóba apa teszi be általában...újszülöttnek is jó volt a hordija meg a mózese, 7 hónapos korunk óta pedig a sportrészt használjuk. Szeretem nagyon klassz kocsi és ahhoz képest nem drága. Még egy babát tuti kiszolgál majd.
a vector air és eközött gondolkoztunk végül az döntött hogy ennek nagyobb a bevásárlója alul ( a vector van a barátnőmnek hát abba alig fér vmi) Egy dolog van ami nem tetszik benne és ami miatt a vector jobban tetszik, hogy ennek világos szürke a váza a vectornak meg rendes fém meg fekete.
Ez az egy pici bajom van vele:) Esetleg nézd meg a vector air 2011 es lehet már kapcsoltak a tervezők és a 2011nek nagyobbra csinálták a bevásárlóját.
Egyáltalán nem lányos ez a piros-fekete.
És sokkal praktikusabb (tisztítás szempontjából), mint a világosszürke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!