Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek baj ha kisfiúnak...

Szerintetek baj ha kisfiúnak piros babakocsit vettünk?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 10:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nembaj. Nem ő lesz az egyetlen kisfiú az országban, aki piros babakocsiban ül.
2013. febr. 20. 10:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj, szerintem nagyon vagány :) A Ferrari is piros mégse mondja senki hogy lányos lenne:)))
2013. febr. 20. 10:04
 3/15 anonim ***** válasza:

MIért lenne baj?!

Én a lányomnak fekete babakocsit vettem... És soha nem öltöztettem rózsaszínbe, na jó talán hébe hóba, akad... De nem az a jellemző! Szerintem, ha megkérded a párod piros fekete foci csapat szín is van... :) Egyébként a piros pont szerintem még unisex szín, nyugodtan vegyétek, ha az tetszik!

2013. febr. 20. 10:04
 4/15 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is piros Espiro babakocsija van. Tök vagány benne :-)
2013. febr. 20. 10:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a piros egyáltalán nem lányos szín. Sőt nagyon vagány is lehet. Én is csak a ferrarit tudom felhozni példának:)
2013. febr. 20. 10:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Szerintem teljesen jó fiúnak a piros babakocsi. Lánynak is jó, de akkor valahogy más. Fiúnak olyan kis vagány.
2013. febr. 20. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Lányomnak használtan vettünk egy szupi, piros babakocsim, ami egy kisfiúé volt, és neki is teljesen jól állt.
2013. febr. 20. 10:13
 8/15 anonim ***** válasza:

*babakocsit

bocs elírtam

2013. febr. 20. 10:14
 9/15 anonim ***** válasza:
A fiamnak is volt piros babakocsija, rengeteg piros ruhája, szerintem teljesen unisex szín.
2013. febr. 20. 10:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is uniszex a piros, az én kisfiamnak is vannak piros cuccai, és nagyon tutin állnak neki! :)
2013. febr. 20. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!