Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes vagyok és éjszakánkén...

12 hetes vagyok és éjszakánként begörcsöl a vádlim. Mit ajánlanátok rá?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Magnézium tabletta. Jó a Magne B6-is, csak én állandóan éhes voltam tőle, ezért sima magnéziumaot kértem a gyógyszertárban.
2009. szept. 16. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:
MagneB6 vitamin nekem segített, de csak 1,5 hónap szedés után. Nagyon fájdalmas dolog, én visítani szoktam. :(
2009. szept. 16. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
magnerot, hamarabb hat, jó hatásfokkal 2X3, de benne van a tájékoztatóban!
2009. szept. 16. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
magne b6!
2009. szept. 16. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:
magnerot napi 3*1 en igy szedem.sokkal tobb benne a magnezium mint a magne b6-ban.
2009. szept. 16. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
A kálciumot senki nem írja,pedig a lábikra görcsre a legjobb,én volt hogy már sírva ébredtem annyira fájt,esténként 1 pezsgőtabi,és semmi bajom.
2009. szept. 16. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kálcium semmit nem segített, a magneb6-ból napi kettő és nem volt több gondom éjjel. De az lenne a legjobb ha kikérnéd a dokid tanácsát, hogy miből mennyit szedhetsz, nehogy gond legyen.
2009. szept. 16. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 11:57-essel, kérdezd meg a dokidat már csak az adagok miatt is. Itt mindenki mást ír a magnéziumra.

Én Magnezii Citricit szedek, itt írtak már 2*2-t 3*1-t, 3*2-t is régebben.

Felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy nehogy az 500 Mg-os tablettából 4-et vagy 6-ot szedjek. Reggel egy, meg délben egy és kész. Túl lehet adagolni és akkor hasmenést okoz.

A magne B6 nem olyan nagy dózisú, abból több kell, de szerintem ezt is bízd a dokira.

2009. szept. 16. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
a magnerotot a tájékoztató ajánlja 3x2-es dózisban, a kálciummal vigyázni kell terhesség alatt, mert annak is lehet szövőménye...
2009. szept. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!