Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, mikor kezdett...

Kismamik, mikor kezdett repedni a bőr a pocitokon?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Avonnál lehet rendelni, shea vajas testápoló. Tényleg nagyon jó, kevés is elég belőle. Akciótól függően 1500-3000ft között van. Véleményem szerint az a legjobb. De van sok másféle is, pl ez is jó:

[link]

2013. márc. 17. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Most vagyok 17 hetes, és a combomon lévő már meglévő repedések rajzolódtak ki jobba, de a pocim még hibátlan. 2 kg híztam eddig. Sokaknál hallani, hogy csak az utolsó hetekben jön elő, mikor tényleg nagyobb volumenű és gyorsabb a hízás folyamata a baba miatt is.
2013. márc. 17. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
37.hétig semmi nem volt de mire 38 hetes lettem elkezdett repedezni 40.hét 4 napra szültem és addigra nagyon szétrepedezett végig kentem valami oriflamessel de nem ért semmit :(
2013. márc. 17. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
úgy a 30.hét körül vettem észre. .. :(
2013. márc. 18. 02:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem is 30 hét addig semmi nem volt...

Most szültem 11 napja és most még csúnyább mint volt mert ahogy eltűnt a szép nagy kerek pocak csak a csíkok maradtak.

2013. márc. 18. 07:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Első babánál olyan 25-26 hetesen kezdődött nagyon sok lett a végére pedig nem volt különösen nagy hasam, és kentem mindennap 2szer különféle dolgokkal sajnos ez ha nagyon rossz a genetika akkor bármivel kenhető, nem előzhető meg.

Második harmadik babámnál már nem lett új csík.

Egyik barátnőmnek volt nagyon rossz, mert 39.hétig semmi csík nem volt a hasán, és az utolsó 2-3 napban meg totál megrepedt neki:((( Szegény úgy sajnáltam, neki még lett volna esélye megúszni a dolgot:(

2013. márc. 18. 07:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Teljesen alkati kérdés, hogy mennyire, mikor és hogy egyáltalán reped-e a bőr. Ha rugalmasak a kötőszöveteid, akkor nem fog repedni, ha viszont nem akkor akármivel kenheted, akkor is meg fog repedni. Nekem a kevés súlygyarapodás ellenére is óriási hasam volt az első babával, 41 hétre szültem, és csak 2-3 db icipici, kb. 1-2 centis csík lett a hasam alján, az is a legvégén. Van, akinek már félidősen össze-vissza repedezik. Most 34 hetes vagyok, és még nincs semmi. A kenegetéssel ártani nem ártasz, de ha olyan alkat vagy akkor nem is használsz. Viszont utólag lehet javítani a csíkokon, most már létezik szilikonos hegkezelő stift (Remescar), mi a kisfiam hegére használtuk (felhasadt a homloka, szép kis vörös heg maradt utána), és 2 hónap alatt napi kétszeri kenés mellett a vörös csíkból egy vékony kis színtelen csík lett, ami nem is látható minden szögből, striákra is ajánlják, hát nem olcsó, 6000 forint, de tényleg jó (legalábbis a fiamnál bevált).
2013. márc. 18. 09:45
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ
2013. márc. 18. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!