Kismamak! Ez az elso terhessegem, segitenetek?
Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok es folyton edesseget eszem. Megallas nelkul : sutemenyek, cukrok, edes kekszek es minden ilyesmi.
Az erdekelne, hogy most ugyebar hogy ennyi ilyet eszem, hogyha vege lesz a terhessegemnek, ugye nem marad rajtam nyoma ennek a sok edessegnek? Valaszaitokat elore koszonom!
2013. márc. 17. 12:12
11/13 anonim válasza:
Szia, én a 22. hétig szinte egyáltalán nem kivántam édességet és nem is nagyon ettem édeset, cukrosat, kenyeret sem nagyon kivántam... és mégis híztam 13 kilót addigra. Szoval nem biztos hogy el fogsz hizni, egyél rendszeresen, mindig egy kicsit, a farkaséhség megelözése érdekében..
12/13 Duba Dávidné válasza:
nyugodj meg én most 33hetes kismama vagyok én ugyan igy keztem és még most is kivánom az édességet,és kislányom lessz,viszont én 40,3kg keztem a terhességem és tegnap mértem magam 53,5kg vagyok ,nekem legutobb a védőnő azmonta ez a 12-13 kg. szedtem fel terhességem ideje alatt és azt mondta h terhesség után nem kell majd fogyoznom szoval,viszont még hizik a baba..:) a normális felszedett kiló 15-20kg
nyugi :) és sok szerencsét a babváráshoz..:)
13/13 anonim válasza:
Szia! Én 33 hetes vagyok és az elejétől fogva csak az édeset bírtam megenni semmi más nem maradt meg bennem :) úgy hogy kénytelen voltam azt enni :) nekem kisfiam lesz úgy hogy szerintem nem számít hogy milyen nemű a baba az édesség evéssel kapcsolatban :) 13 kg híztam eddig..de a fehér kenyeret és a napi csoki adagot muszáj meg ennem..ha nem akkor ideges vagyok :) a cukrom rendben van és minden vizsgálat :) Ja! és hozzá teszem ,nem voltam soha édes szájú :)ne aggódj amíg a cukrod rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!