Vannak itt 7 hetes kismamák?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Mit éreztek? Van valami "mellékhatása" a terhességnek? (hányinger, rosszullét,...)
Nekem ma reggelre nagyon fájt a bal oldali fosorom, elmúlt, de most már az egész álkaptám fájdogál.
Gyakori pisilés, cickófájás. Szerencsére rosszullétek nincsenek. Ti hogy vagytok?
2013. márc. 16. 16:06
1/3 anonim válasza:
Itt vagyok!
Egesz jol vagyok, csak sok a gyomorsavam.
Gyakran pisilek, faj a cicim, neha emelygek, foleg buszon.
Te voltal mar ultrahagon? Ha igen, mit lattak?
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam 6+4 hetesen, de akkor még csak petezsákot látott és azt, hogy nem méhen kivüli, késői ovum volt és azért nem tudott többet mondani. Te már voltál?
2013. márc. 20. 17:29
3/3 anonim válasza:
Ma voltam orvosnál, de nem nézett sehogy, ami fura... Azt mondta, hogy jöjjek vissza 3 hét mulva. menzesz szerint vagyok 6+3 hetes, ezért nem akar feleslegesen macerálni. ha nem vérzem és nincs panaszom, akkor minden rendben, addig pedig éljem az életemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!