Kismamák! Ti milyen zenét hallgattok a Pocaklakótokkal? Linkelnétek nekem esetleg?
Mi még csak 12 hetesek vagyunk, és nem tudom érzékeli e már a Babócám, de én ezt hallgatom Vele, mert rám is nagyon nyugtatólag hat, és kíváncsi vagyok, hogy születése után fog e rá emlékezni a kis Drágám.
Sziasztok! A babazene nekem sem jön be valahogy, de a babámnak sem. :)
Mi Ákost és a "régi" Bonanzát hallgatjuk, meg a mostani MR2 Petőfis zenéket bírjuk még.
Szerintem ami a kismaminak tetszik, az a babának is, mert ha te ideges leszel egy hangtól v. daltól, azt a baba is megérzi. Én ezeken nőttem fel, így ez a kedvencem.
38hetes pocis
Imádom Csepregi Éva számait. Sok zene megvan tőle CD-n.
Anyum azt mondja, hogy azért szeretem, mert amikor én voltam az ő pocijában (úgy 31 éve), akkor állandóan a Kócbabák mentek lemezről. És kisbabaként is mindig megnyugtatott az Éva hangja, meg táncolni hamarabb tudtam rá, mint járni.
Tiniként a Neoton Família volt a kedvencem. Ma is az. :)
Mellette szeretem a komolyzenét is, meg meditációs zenéket, pl. csakranyitogató, Ohm zene I.-II., Fénymeditáció. Nekünk ezek jönnek be.
Ja, és az EDDA, hát ki ne felejtsem már, Pataki Attilát imádjuk. :)
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!