Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallgattok babazenét Pocaklakó...

Hallgattok babazenét Pocaklakóval?

Figyelt kérdés

És akinek megszületett a babája tényleg megnyugodott rá kint is?

Köszönöm

2010. jún. 26. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
nem babazenét de mozartot és dallamosabb könnyüzenét nem nyugtatja meg de most is szereti.
2010. jún. 26. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Enigma volt a könnyüzene amit most is szeret és a Kárpátia lassabb nyugisabb dalai
2010. jún. 26. 11:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Szóval azért beválik :):):) Ez a lényeg!

Köszönöm Lányok!

2010. jún. 26. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkodtam én is a minap...milyen hatással van a babura a zene amit hallgatok...mert az első terhességemkor (aki sajnos nem született hozzánk) nem bírtam mást hallgatni csak a Royal Philharmonic Orchestra-t pop-rock-alternatív-filmzene feldolgozva zenekarra.

Most meg egyfolytában Green Day-t hallgatok ha nem azt, akkor a Saturday Night Fever, West End verzióját - mert az eredeti Bee Gees már nem is olyan jó v.mi???!!!

A gondolat onnan pattant ki a fejemben, hogy a kedvencem a Minority c. dal, a gyerkőc meg valőszínű skorpió lesz és már sokan mondták, kössem fel a gatyámat...a dal szövege...kétségbe estem egy kicsit magamban...

2010. jún. 26. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem mikor nagyon rugdalózik és nyugtalan, odaállok a kiságy mellé, és felhúzom a zenélős forgós kis játékot és azt hallgatjuk, és ha hiszed ha nem megnyugszik tőle, és utána nem rugdos, talán még el is alszik:) 37hkm
2010. jún. 26. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:

De jó! :):):)

Olyanunk még nincs, most töltöm a 24. hetet.

De majd kipróbálom, ha már lesz!

Könnyű szülést, s sok boldogságot kívánok neked!

2010. jún. 26. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!