Szoktatok kommunikálni a pocaklakóval? Ha igen, akkor hogyan?
Eredményes? Visszajelez a Kicsi?
Kb. mikortól érdemes?
Úgy olvastam, hogy kb. a 26. héttől hallja rendesen az anyukát és a környezetet is, akkorra alakul ki teljesen a fülecskéje.
Még csak 20 hetes vagyok, de szeretnék ötleteket :)
gát én már akkor is beszéltem hozzá amikor csak 6 hetes voltam
tudtam,hogy nem érti még de akkor is
amikor egyedül voltam otthon mindig elmondtam neki ami aznap történt,lehet bolond vagyok,de olyan jól esett:D
hallgatott zenét is legtöbbször klasszikust mert azt hallottam az jót tesz neki de mivel párom rocker így néha rockot is hallgatott:P
olyankor mindig rugdosott,akkor még nem tudtam,hogy azért rugdos mert tetszik neki vagy azért mert nem tetszik neki
de most már 7 hónapos kislány és meglepő mondón akkor alszik el a leggyorsabban a rock zene szól:DDDD
Én is hiszek benne, hogy érzik, megértik amit anya gondol, üzen nekik.
Mi is már nagyon korán elkezdtünk vele beszélgetni, de olyan jó lenne ha már vissza is jelezni :)
Hallottam olyat, hogy anyuka megkocogtatta, megsimizte a hasát a baba meg "odaúszott" akkor rúgott.
Mi is minden este lejátszunk neki egy felhúzhatós plüss báránykát.
Akkor már rugdos :)
Azt nem tudom, hogy azért mert teszik neki, vagy azért mert nem... :)
16:05-ös vagyok
Igen,ilyen kocogtatós nekem is volt:)
Emlékszem egy reggel ültem a konyhában,és a pici fiam kopogtatta a hasam.Utána én is neki,ugyanazt az ütemet.Párszor igy elvoltunk,néztem is nagyokat.Majd gondoltam egyet és én találtam ki más ütemet,bekopogtattam neki és ő ugyanazt az ütemet vissza :D
26 hetes vagyok,2.terhességem
Nem szoktam,nem hiszek benne,főleg nem az ilyen kopogtatásokban.Szerintem ez hülyeség,csak a kismama boldog tőle.
Őszintén? Nem viszem túlzásba, nem misztifikálom túl ezt az egészet. Persze, beszélek hozzá, de nem egész nap, nem állandóan. Nem hallgattatok vele külön zenét, csak amit én hallgatok (tehát nem teszem a fülhallgatót a hasamra). Alapból nem vagyok a cuncorgós fajta. Megsimogatom a hasam, de nem bökdösöm meg ilyesmi.
Egyébként már a 20-21. héttől hallják a külvilágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!