Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2. terhességeteknél mennyi...

A 2. terhességeteknél mennyi időtök volt a pocaklakóval és a terhességgel foglalkozni?

Figyelt kérdés
Sokszor lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem nézek utána terhességi hétnek megfelelő dolgoknak, hogy nem foglalkozom annyit a terhességgel mint az elsőnél. Amúgy 10+4 napos vagyok. Ez a terhesség valahogy más mint az első. 13 hós lányom teljesen leköt. Persze figyelek a fontos dolgokra, és beszélgetek már most vele. A szüleim is máshogy fogják fel a dolgot. Sokszor ürességet érzek ezzel kapcsolatban. Volt más is így? Ez természetes? Vagy már most kezdődik, hogy a figyelemnek kettő felé kell szakadnia?
2010. dec. 29. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:

nem sok, 17 hónap van köztük. De ez így természetes szerintem, a másodikkal kevesebbet tud ilyenkor foglalkozni az ember, ennek megfelelően nem is agyaltam hülyeségeken a terhességgel kapcsolatban. ;-)

esténként, amikor a nagyot letettük már aludni, megpróbáltam nem egyből álomba merülni és legalább néhány lopott percet a pocaklakóval tölteni.

2010. dec. 29. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen természetes, én azt hittem ,hogy itthon vagyok, nem fog telni az idő, és állandóan a pocakkal leszek elfoglalva, pedig dehogy. A férjemmel van, hogy 1 hétig szóba sem kerül a pocaklakó, csak van, és kész. Pedig nagyon vártuk, nehezen jött össze.

Nekem is alányom kitölti egyenlőre az életemet.

Olvasgatok azért a tesókról könyvet, hogy a nagyobbikat hogy kell felkészíteni, stb. Így ráhangolódok azért.

2010. dec. 29. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Én akkor olvastam sokat a terhességről, és akkor foglalkoztam a kistesóval, amíg a nagytesó aludt. 22,5 hós volt, mikor szültem.

Ha ébren volt a nagy, akkor néha el is felejtettem, hogy babát várok.

Ne érezd rosszul magadat emiatt, ez teljesen természetes.

2010. dec. 29. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, a fiam 15 hós és 21 hetes terhes vagyok. Dolgozom is. Az estéken kívül, amikor álomba merülés előtt érzem kicsit mozogni, egyáltalán nem foglalkozom vele, nekem van némi lelkiismeretfurdalásom emiatt. Persze minden vizsgálaton ott vagyok, de igazából ennyi. Örülök, ha a fiammal tudok eleget foglalkozni, hogy mi lesz, ha megszületik a tesó, még elképzelésem sincs.
2010. dec. 29. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:

15 hós a fiam, a pocaklakóm 11 hetes. Van hogy elfelejtkezem róla, hogy nem vagyok egyedül. Nekem is lelkiismeret furdalásom van, és nagyon félek, hogy fogok majd kétfelé szakadni, ha meglesz a pici. Pedig nem becsúszott terhesség, így akartuk kifejezetten.

Egy előnye azért van, ahogy az előttem írták, nem agyalok, idegeskedek állandóan, mint a fiammal, sokkal nyugodtabb vagyok a terhességgel kapcsolatban (még eddig legalábbis).

2010. dec. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!