Tényleg léteznek abortusztúlélők?
Én tabletta mellett fogantam. Első gyerek vagyok, nagyon szerettek a szüleim. 30 éves voltam, amikor anyám elmondta... akkor szörnyen éreztem magam... Néha most is, elszorul a torkom, pedig nekem aztán semmilyen rossz élményem, álmom nem volt. De el tudom képzelni, anyám mit érzett az első pár hétben.
Hallottam már olyat, akinél ikrek voltak és kétszer kellett műteni. A mai világban ilyet nem vesznek észre!
Amúgy egy szörnyűség! Most várom a harmadik babát (igaz, mind tervezett), de azt hiszem, képtelen lennék elvetetni, ha véletlenül csúszott volna be valamelyik.
Persze nem akarok ítélkezni, egy barátnőm másodszorra váratlanul terhes lett, ikrekkel (a sors fintora), de olyan anyagi és lelki problémája volt, hogy megértettem, miért akarja elvetetni. Sztem mindegyikük belelőrült volna, ha megtartják. 2 év múlva a férje rákos lett... még él, de ki tudja meddig. Sajnos így "jó" döntés volt az abortusz. De sztem nagyon komoly indok kell!
Szörnyű volt ezeket a kommenteket olvasni :(
Anyukámnak nem volt abortusza, de kisiskolás koromban elkaptam egy mondatot, már nem emlékszem, hogy kinek mondta, de a lényeg az volt, hogy nem voltam "tervezett gyerek", illetve csak 1-2 évvel későbbre terveztek. Tudom, hogy szánalmasan hangzik, de az egész életemre ez rányomta a pecsétjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!