Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a picurka nyomja a holyagom...

Ha a picurka nyomja a holyagom vagy rugdossa mihez lehet hasonlitani az érzést? Nekem mintha néha reszkedne a hólyagom? 27 hetes pocakos vagyok léteznek ezek már ekkor? Nem tul korai még?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 23 hetes vagyok és hasonlókat érzek, főleg éjszaka. Ugyanis akkor a legaktívabbak a fiúk. Emellett néha szúr is, ahogy a hólyagot rugdossák.
2011. jan. 10. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai. Nekem mindig olyan érzés - mikor "játszik" vele -, mintha hirtelen már régóta nagyon kéne pisilnem. Én már 39. hétben járok, de ez az érzés végigkísért.
2011. jan. 10. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan mindjárt(most azonnal)bepisilik érzés egy pillanatra,mikor belerúg.24 hetes vagyok
2011. jan. 10. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem már 17 hetesen volt ilyen napokig,mintha azonnal be akarnék pisilni,és hiába mentek wc-re,mégsem jött csak 1-2 csepp.Én akkor azt hittem,hogy felfázás,de megvizsgáltak,és kiderült,hogy nem,akkor mondták,hogy bizony már ilyenkor is lehet.Elég kellemetlen...
2011. jan. 10. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!