Fáj a nemi szervem, mitől lehet? Olyan mintha belülről nyomná valami (ehez tudnám leginkább hasonlítani), mikor megfordulok az ágyban vagy fel ülök is fáj! 26hetes pocakos
Erre en is kivancsi vagyok,mert epp ez tortenik velem is,mondjuk igy a 39.hetben gondolom ez mar nem problema,inkabb joslo fajas,de nekem is van mar jo ideje :)
Bocs,hogy nem a kerdesre valaszoltam...
valószínű a bébi nyom valamit, vagy esetleg elkezdtél tágulni. Ez mindenkinél más időben jelentkezik , nálama 28 héten kezdődött , most is van még , de már csak időnként, azóta fáj a csípőm , és a derekam is.
31 km
Én is úgy tudom, hogy tágulsz. Helyezkedik a méhed.
Nekem ugyan ilyen tüneteim vannak, sőt nekem a combjaim belső oldala is fáj, mintha izomlázam lenne. El fog múlni.
Próbálkozz valamilyen kismama tornával, vagy kismama jógával. És persze az intim torna is nagyon fontos, hisz ha erősíted azokat az izmokat, jobban bírják majd, a terhelést és a baba növekedésével járó testi változásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!