Tényleg léteznek abortusztúlélők?
Igen falnak csapott nem egyszer, meg ordibált velem, mert zavarta a sírásom. Aztán anyu elhagyta így megmenekültem:D
Én 16 évesen lettem terhes a naggyal, de eszembe nem jutott elvetetni. Pedig gondolhatod, hogy a 18. hétig (mert ugye kiskorúknak addig legális az ab) azt hallgattam, hogy vetessem el a gyereket. Ahhoz képest már 4 éves ovis, okos, szép kislány, semmiben nincs lemaradva a társaitól, semmi rendellenessége nincs:)
Igen, léteznek, pl. Dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetségtől, Gianna Jessen, és még sokan mások.
Abortusztúlélőknek a szakirodalom szerint nemcsak azok számítanak, akik a saját abortálásukat túlélik, hanem mindazok, akiknek statisztikailag kevés esélyük volt a terhesség túlélésére, mivel olyan országban születtek, ahol magas az abortuszok száma (pl. Kína), akiknek a szülei komolyan fontolgatták, hogy gyermekük megszülessen-e, akiknek születésük előtt vagy után abortálták testvérüket, akiket azzal fenyegetnek, hogy abortálhatták volna őket, akiket általában abortálhatnának, mert tudják, hogy fogyatékosak lesznek, akiket abortáltak volna, ha lehetőségük lett volna rá, akiknek az ikertestvérét abortálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!