Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg léteznek abortusztúlélők?

Tényleg léteznek abortusztúlélők?

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 19:44
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Az ok, de régebben a "darabolós" abortusz volt a menő, csak mostanában kezdték el a vákuumot nem?
2013. márc. 16. 08:35
 12/38 A kérdező kommentje:
Hu 10-es, örülök, hogy anyud meggondolta magát! Én is szoktam ilyet álmodni, és engem sem akartak a szüleim (sőt apám pár naposan falnak kent) de én sem tudok róla, hogy szó lett volna műtétről. Egyébként nekem 2 gyerekem van illetve a harmadik már jó nagy pocaklakó:) nekik nem lesznek ilyen rossz élményeik az biztos, mert az istennek nem vetettem volna el egyiket sem:)
2013. márc. 16. 08:39
 13/38 anonim ***** válasza:
84%
a falnak kent? Júj basszus még jó h nemlett semmi maradandó bajod. Anyám énvelem sem bánt kesztyűs kézzel,de tudom h ő nem lenne ilyen,öt a komcsi anyja tette tönkre. Tudom h nem akart elvetetni,a családja beszélte tele a fejét. Meg ordítoztak vele h mit képzel h huszonéves fejjel akar szülni,a mi családunkban 40 alatt nem divat szülni. Engem is rá akartak beszélni az ab.ra ugyanezzel a szöveggel. Ki is tagadtak nem beszélnek velem. A fiam apja elhagyott,az albérletből is kiraktak. Szal a szó szoros ertelmében semmim nem volt. A helyemben biztosan sokan elvetették vna. De nekem eszembe sem jutott. Feketén dolgoztam egész napokat és eltartottam az anyámat és a tesómat,akik egész nap az ágyba döglöttek. De 7hós terhesen összeköltöztem a párommal,akit 3hós terhesen ismertem meg. Nevére vette a fiamat még születése előtt. Mindenünk meglett mire szültem,ahogy ma is megvan mindenünk. Se szeretetben se anyagiakban nem szenvedünk hiányt. Ez az én történetem. :D
2013. márc. 16. 08:56
 14/38 A kérdező kommentje:

Igen falnak csapott nem egyszer, meg ordibált velem, mert zavarta a sírásom. Aztán anyu elhagyta így megmenekültem:D

Én 16 évesen lettem terhes a naggyal, de eszembe nem jutott elvetetni. Pedig gondolhatod, hogy a 18. hétig (mert ugye kiskorúknak addig legális az ab) azt hallgattam, hogy vetessem el a gyereket. Ahhoz képest már 4 éves ovis, okos, szép kislány, semmiben nincs lemaradva a társaitól, semmi rendellenessége nincs:)

2013. márc. 16. 09:07
 15/38 anonim ***** válasza:
49%
apád nemnormális bocsi h ezt mondom de nemtok rá mást mondani. Az enyém se normális különben neki meg a k.rvázás mindig fontosabb volt mint a családja
2013. márc. 16. 10:14
 16/38 anonim ***** válasza:
90%

Igen, léteznek, pl. Dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetségtől, Gianna Jessen, és még sokan mások.

Abortusztúlélőknek a szakirodalom szerint nemcsak azok számítanak, akik a saját abortálásukat túlélik, hanem mindazok, akiknek statisztikailag kevés esélyük volt a terhesség túlélésére, mivel olyan országban születtek, ahol magas az abortuszok száma (pl. Kína), akiknek a szülei komolyan fontolgatták, hogy gyermekük megszülessen-e, akiknek születésük előtt vagy után abortálták testvérüket, akiket azzal fenyegetnek, hogy abortálhatták volna őket, akiket általában abortálhatnának, mert tudják, hogy fogyatékosak lesznek, akiket abortáltak volna, ha lehetőségük lett volna rá, akiknek az ikertestvérét abortálták.

2013. márc. 16. 11:30
 17/38 anonim ***** válasza:
92%
Nagyobb terhességnél ma is darabolnak. Egyébként a szippantás sem jobb. Ott is darabokra szakad az embrió. Így a pici szempontjából egykutya. Csupán a méh miatt humánusabb az eljárás. Persze így is úgy is "kaparással" fejezik be, ha alaposak.
2013. márc. 16. 13:17
 18/38 anonim ***** válasza:
Egyébként én mindig úgy éreztem, hogy nem tartozom a családomhoz, nem vagyok igazi családtag. Anyám harcolt azért, hogy megtarthasson. Ő volt az aki úgy gondolta, élnem kell. Mindenki más abortuszt akart. És én is úgy éreztem mindig, hogy nem szabad senkit sem zavarnom a létezésemmel.
2013. márc. 16. 13:20
 19/38 A kérdező kommentje:
Utolsó én is így érzek. Talán nem hiába költöztem el otthonról 16 évesen.
2013. márc. 16. 19:51
 20/38 anonim ***** válasza:
18.as én is dettó így vagyok vele. Mindig azt éreztem h fölösleges vagyok :(
2013. márc. 17. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!