Szerintetek sem fogunk elférni a házunkba ha megszületik a pici?
Nekúnk 1 háló, 1 nappali konyha van,45 nm. Most jön a masodik!
Eddig 3-ám aludtunk 1 szobában, most majd én a nappaliban a picivel, férjem a naggyal a háloban!
Ha a kicsi lesz 2 éves, mi. Nappaliban Apával, gyerekek ketten a szobában!
Nekünk megfelel, elférünk!
Ha nektek így jó, ne foglalkozz mással!
Dehogy nem!! Elfértek!!! Miért ne!! Nem bírom az olyan embereket akiknek van pénzük és azt hiszik mindenbe van beleszólásuk!!!
Amugy én TUTI NEM TUDNÁK ANYÁMMAL ÉNI!!!Fúúú az nagyon furi lehet!!Boldog babavárást!!15hkm!!!
Szerintem elfértek bőven, főleg ha van lehetőség bővíteni, átalakítani. Mások sokkal kisebb helyen élnek.
Nem rám tartozik, de anyukád miért költözött oda? A férjed ezt hogy tolerálja? Kijöttök így, nincs "útban"? (csak mert én nem tudnám elképzelni, hogy anyukámmal - pedig imádom!- éljek egy fedél alatt, anyósomról már nem is beszélve...)
Nem értem.
A 2 gyereketek és az édesanyád egy szobában vannak?????
A 90 nm valóban nem kicsi, na de 6 emberre, máris nem olyan tágas.
Miért költözött oda anyukád? Nélküle azért kényelmesebben elférnétek.
Én nem hiszem, hogy egy 15 nm-es szobában egészséges dolog lenne 2 gyereknek és egy idősebb felnőttnek együtt laknia...
Mi is 90 nm-en lakunk, de 4-en. A 2 kisfiamé az egyik (20 nm-es) szoba, a másik (12 nm-es) pedig a háló.
Ha muszáj lenne ideköltöznie az egyik nagyinak, akkor a háló lenne az övé, mi pedig kiköltöznénk a nappaliba. Vagy fordítva. De hogy a gyerekekhez nem tenném be, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!