Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok nekem mutatni képet...

Tudnátok nekem mutatni képet a 18 hetes pocitokról? Sajnos én egy pici tulsulyak kezdtem 100kg-val de nem hiztam egy kilot sem az ota 18 hkm.

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia. Én 96 kilóval kezdtem a terhességet, hasonlóan mint te. Több kismama is van most körülöttem, és meg kell állapítanom, hoghy szerintem az, hogy kinek mennyire látszik nagyban függ a mell méretétől is. Nekem nagy melleim vannak alapból is, világ életemben azok voltak. 30 hetes leszek mindjárt, talán most van egy vonalban a mellem és a hasam. Épp aminap jegyezte meg az egyik barátnőm, hogy nehéz volt elkéépzelni,h valaha is nagyobb lesz a ahasam mint a cicim :D de ismerek hasonló alkatú lányt kisebb mellekkel rajta nyilván jobban látszik
2013. márc. 15. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Első vagyok:

Miért kellett lepontozni a képemet??Miért nem lehet elhinni,hogy azon a képen 17 hetes voltam??Had tudjam már én jobban,és azért ehhez pofa kell,hogy ennyiért lepontozzatok másokat!!Nem vagyunk egyformák,lehet,hogy nektek ilyenkor már jobban látszott vagy lehet,hogy ennyire sem,én arról nem tehetek!!

Komolyan már egyre undorítóbb ez az oldal,hogy már az elmúlt 2-3 hétben nem látok mást,csak lepontozgatást!!És persze a lepontozó nem ír kommentet,hanem csak a háttérből pontozgat!!Akkor vállald fel magad és írd meg,hogy mi bajod van az itt adott válaszokkal!!

2013. márc. 15. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Normális, hogy ha túlsúllyal kezdted, akkor még nem látszik a pocid. hamarosan biztos látszani fog!
2013. márc. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!