Tudnátok nekem mutatni képet a 18 hetes pocitokról? Sajnos én egy pici tulsulyak kezdtem 100kg-val de nem hiztam egy kilot sem az ota 18 hkm.
Itt voltam 17+1 hetes :)
És én a 19. hétre híztam 7,5 kilót :/
78,5 kilóról indultam,és most vagyok már sajnos 91 :(
Boldog babavárást :)
32+3 hkm
Emiatt nem kell aggódnod,majd észre veszik.Hogy őszinte legyek,nekem még csak most vették észre vagy 2 hete,hogy babát várok,mert még csak most kérdezgetik,hogy baba lesz?!
És már csak pár hét és szülök.Szóval én már hosszá szoktam,hogy a súlyfeleslegem miatt nem látszódott hamarabb.
Első voltam.
Nem probléma, hogy nem híztál, teljesen normális, ha félidőig nem hízol. Nekem a 20. hét után kezdett látványosan nőni, akkor jött fel pár kiló.
Akkor meg pláne nem számít, ha egészségesebben étkezel a terhesség alatt, mert akkor természetes a fogyás is.
16 hetes pocak 98kg vagyok eddig 4honap alatt 1,5kg jött rám..4dik baba elötte levöt szoptattam 105kg voltam arrol fogytam le de most ugye nem lehet fogyozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!