10 kg 27 hetesen? Sok fog még feljönni? Nem nassolok, nem zabálok, mégis hízok nagy ütemben. Mennyi kesz a vége?
Ne aggódj, azért jön fel rád több, mert vékony alkat vagy. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom!!! A sógornőm pl. csak 6 kg-ot hízott, de ő kicsit ducibb alkat. A barátnőm is úgy hízott 7 kg-ot, hogy az elején nem hízott szinte semmit, mert volt rajta súlyfelesleg. Én 169 cm és 54 kg voltam az elején, most van rajtam +11 kg. Azt mondják nem látszik, én persze érzem, mert mindig vékony alkat voltam. De most a baba az első, és idáig sem a dokim, sem a védőnőm nem mondta, hogy ez sok lenne.
Egyébként van egy olasz nyelvű honalp, ahol van egy kalkulátor, ott hetekre bontva kiadja a kezdő súlyodhoz és magasságodhoz, hogy mi az átlag. Talán valaki ismeri és leírja neked! Jó babavárást és tényleg ne aggódj!
32 hetes kismama.
ÓÓ ne aggódj, amúgy se voltál egy súlyosabb fajta :))
Én 175 cm vagyok és 70 kilóval kezdtem mindkét terhességemet, és a 30.héten jártam plusz 10 kilónál. Összességében pedig (sok vízzel együtt) végül mindkettővel 14 kilóval végeztem.Ami egy az egybe le is ment szülés után.
Szóval ne aggódj ha normálisan táplálkozol, akkor nincs mit szabályoznod magad hiszen a szervezeted pontosan tudja mennyire van szükséged illetve alkat kérdése h fogsz e vizesedni a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!