Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen megérzése volt...

Kinek milyen megérzése volt terhesség alatt? Bejött neki? Gondolok jóra és rosszra egyaránt.

Figyelt kérdés
Nekem mostanában mindenféle rossz megérzésem van. Remélem nem jön be. 34 hetes
2013. márc. 14. 18:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De jó. Akkor remélem nem igazolódik be a félelmem. Amúgyis pár éve összetörtem az autónkat és utána sokszor volt halálfélelmem. Aztán az átfordult és féltem hogy ne veszítsek el senkit a családból, de aztán elmúlt , most meg ez jött elő rajtam hogy a babának ne legyen baja. Ráadásul itt a faluba egy csajnak nem rég született halva a babája és ez igy együtt sok volt. Reméélem nem lesz baj.
2013. márc. 14. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem lesz baj,bízz benne! :-)

Amugy két éve a kolléganőmmel nekünk is volt autóbalesetünk,frontálisan szemből belénk jöttek,akkor én is ki voltam,de azóta már a kolléganőmnek is van babája,most egy éves a fia. Mindig mondja,hogy sorstársak vagyunk. Csak előre szabad nézni,csak a jó dolgokra gondolni és hidd el minden rendben lesz.

2013. márc. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!