Kinek milyen megérzése volt terhesség alatt? Bejött neki? Gondolok jóra és rosszra egyaránt.
Figyelt kérdés
Nekem mostanában mindenféle rossz megérzésem van. Remélem nem jön be. 34 hetes2013. márc. 14. 18:03
11/12 A kérdező kommentje:
De jó. Akkor remélem nem igazolódik be a félelmem. Amúgyis pár éve összetörtem az autónkat és utána sokszor volt halálfélelmem. Aztán az átfordult és féltem hogy ne veszítsek el senkit a családból, de aztán elmúlt , most meg ez jött elő rajtam hogy a babának ne legyen baja. Ráadásul itt a faluba egy csajnak nem rég született halva a babája és ez igy együtt sok volt. Reméélem nem lesz baj.
2013. márc. 14. 21:27
12/12 anonim válasza:
Nem lesz baj,bízz benne! :-)
Amugy két éve a kolléganőmmel nekünk is volt autóbalesetünk,frontálisan szemből belénk jöttek,akkor én is ki voltam,de azóta már a kolléganőmnek is van babája,most egy éves a fia. Mindig mondja,hogy sorstársak vagyunk. Csak előre szabad nézni,csak a jó dolgokra gondolni és hidd el minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!