Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség miatt vagyok türelme...

Terhesség miatt vagyok türelmetlen, idegbeteg? Mi az ellenszer?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 16:58
 1/8 A kérdező kommentje:
25hetes vagyok, van egy 2éves és 4éves kislányaim,annyira sajnálom őket,h ilyen vagyok,úgy szeretnék jó anya lenni. Volt már valaki így?
2013. márc. 14. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Sedatif PC homeopátiás szer, lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is, 60 db 1000 forint körül van, kis golyócska, naponta 3x1-et kell elszopogatni belőle, vény nélkül kapható bármelyik gyógyszertárban.

Jógázz, meditálj, hallgass este lefekvés előtt relaxációs zenét, járj el kismama tornára, menj emberek közé és fontos, hogy legyen valakid, akivel meg tudod beszélni a problémáidat! És próbáld meg azért nem a két kicsin levezetni a feszültséget!

2013. márc. 14. 17:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,h 7napból 7nap együtt, 24/24h csak velem, Mo-tól 1500km-re,nulla segítséggel,az ismeretlenbe. :(
2013. márc. 14. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, van más is így. Én alapvetően nem voltam idegbeteg terhesség alatt, de azért sokszor elveszítettem a türelmem a gyerekekkel. Ez a hormonok miatt van, csak annyit tudsz tenni, hogy megpróbálsz higgadt maradni...
2013. márc. 14. 19:42
 5/8 A kérdező kommentje:
De ugye ez szülés után elmúlik???
2013. márc. 14. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én terhesség alatt ingerült lettem, még egy apró szó is rosszul esett, és szét tudtam volna verni mindent magam körül, Magne B6-ot szedtem rá de semmit nem ért, és még most is "idegbeteg" vagyok,és az egyetlen nyugtatóm a kislányom :))
2013. márc. 16. 00:43
 7/8 Némethné Nagy Aranka válasza:
Mindenképp próbáld meg a NUTRILITE étrendcsaládnak kapható a B komplex és a Kálcium-magnéziumja. Ez nekem nagyon bejött. Nézz utána a neten, hogy abban az országban forgalmazzák-e ahol most élsz.Megfizethető áron van.Privátban nyugodtan keress.
2013. márc. 18. 09:26
 8/8 Csillagok ***** válasza:
A vitaminok és egyéb étrendkiegészítők hasznosak, de: én is voltam hasonló helyzetben. Próbáld ki, hogy leülsz a gyerekek közé, és velük nevetsz, olvasol mesét, hiszen ezek az évek sohasem térnek vissza. Örülj neki, hogy lehetnek ilyen csodaszép gyerekeid. Üljetek le a szoba közepére egy nagy plédre és hagyd, hogy ők boldogságot adhassanak neked, olyan egyszerű, majd meglátod.
2013. márc. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!