Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-hetes kismamák, hogy...

38-hetes kismamák, hogy vagytok? Én nagyon türelmetlen vagyok és szeretném ha beindulna a szülés. Ti, hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Szülni akarok.Tudom,majd ha akar jön ne légy türelmetlen stb,stb,38-hetes vagyok de már ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Tegnap ittam +a tonicot 2-l de sajna semmi forró víz az nem újdonság mert Én mindig forróban fürdök .Pénteken kezdem el a málnalevél teát,Még mit tegyek??????????

2013. febr. 27. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled.. bár neked már csak 2 hét van hátra, míg nekem még 2 hónap, de megértem a türelmetlenségedet.

A helyedben viszont nem tennék semmit, kivárnám az időt... nehogy baj legyen.

2013. febr. 27. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:

nálam a tonik semmit nem használ, sem a szex, sem semmi... pedig vagy 6 liter tonikot megittam már.

péntekre vagyok kiírva...

borzalmas ez a várakozás már. a babaszoba kész van, én meg mint egy holdkóros mászkálok a kicsi cuccai között. kínomban már az üres babakocsit tologatom a lakásban, vagy 3x átpakoltam már a szekrényét, 20x ellenőriztem a kórházi pakkot... csak várok-és várok :)

2013. febr. 27. 12:54
 3/9 A kérdező kommentje:
:-) Aranyosak vagytok .Igen nekem is uncsi már a várakozás de min1 akkor várok .Üdv nektek és szép napot :-)
2013. febr. 27. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:

mást úgy sem tehetünk, mint várunk :) nekem annyiból könnyebb talán, hogyha nem akar megszületni 7.-én kell befeküdni a kórházba indításra. tehát már látom a végét. de azért örülnék, ha magától indulna útnak a kisasszony, és nem kéne rásegíteni.

te kisfiút vagy kislányt vársz? és mikorra vagy kiírva?

előző voltam

2013. febr. 27. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen türelmetlen vagyok:)Az egyik pillanatban arra gondolni,hogy mennyire irigyeltem pár hónappal ezelőtt a 38 hetes kismamákat mert ilyen közel vannak a szüléshez.

Ilyenkor úgy érzem ezt már féllábon is kibírom.A másik pillanatban meg böngészem a szülés megindító tippeket :)

2013. febr. 27. 13:54
 6/9 magi085 ***** válasza:

Én is 38 hetes vagyok, márc 9-re kiírva, de már nagyon mennék... igaz egyáltalán nem rossz nekem a terhesség vége, sokkal jobban érzem magam mint a közepén. tök fitt vagyok..

de már nagyon szeretném látni a kicsikémet. inkább attól félek, hogy nagy lesz...

tonik nekem sem hatott, a meleg víz sem, a sexet kerüljük most egy kis folyás miatt, málnalevél teát ittam 2hétig napi 1litert, de semmi, így abbahagytam (nem éppen finom :( ) szedtem a homeokat is, emelt dózisban, de semmi, így azt is abba hagytam.... több tippem nekem sincs :(

2013. febr. 27. 13:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Én kislányt és március 15-re vagyok kiírva :-)))))))
2013. febr. 27. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Irigyellek titeket csajok, ti már rég otthon fogjátok dajkálni a babátokat, mikor én még csak azon fogok parázni, hogy mikor küldd már be az orvos a kórházba (Május elején.. már most tudom, hogy császározni fognak. A kislányom is úgy született.)

Viszont élvezzétek ki a pihenést, azt, hogy aludhattok, aminnyit bírtok, mert már nem sokáig :)))

2013. febr. 28. 11:21
 9/9 magi085 ***** válasza:
aludni??????? félóránként, jó esetben óránkén megyek pisilni éjjel is :( de nem baj, imádom minden percét :) de azért már kibújhatna :)
2013. febr. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!