38-hetes kismamák, hogy vagytok? Én nagyon türelmetlen vagyok és szeretném ha beindulna a szülés. Ti, hogy vagytok ezzel?
Együtt érzek veled.. bár neked már csak 2 hét van hátra, míg nekem még 2 hónap, de megértem a türelmetlenségedet.
A helyedben viszont nem tennék semmit, kivárnám az időt... nehogy baj legyen.
nálam a tonik semmit nem használ, sem a szex, sem semmi... pedig vagy 6 liter tonikot megittam már.
péntekre vagyok kiírva...
borzalmas ez a várakozás már. a babaszoba kész van, én meg mint egy holdkóros mászkálok a kicsi cuccai között. kínomban már az üres babakocsit tologatom a lakásban, vagy 3x átpakoltam már a szekrényét, 20x ellenőriztem a kórházi pakkot... csak várok-és várok :)
mást úgy sem tehetünk, mint várunk :) nekem annyiból könnyebb talán, hogyha nem akar megszületni 7.-én kell befeküdni a kórházba indításra. tehát már látom a végét. de azért örülnék, ha magától indulna útnak a kisasszony, és nem kéne rásegíteni.
te kisfiút vagy kislányt vársz? és mikorra vagy kiírva?
előző voltam
Én pont ilyen türelmetlen vagyok:)Az egyik pillanatban arra gondolni,hogy mennyire irigyeltem pár hónappal ezelőtt a 38 hetes kismamákat mert ilyen közel vannak a szüléshez.
Ilyenkor úgy érzem ezt már féllábon is kibírom.A másik pillanatban meg böngészem a szülés megindító tippeket :)
Én is 38 hetes vagyok, márc 9-re kiírva, de már nagyon mennék... igaz egyáltalán nem rossz nekem a terhesség vége, sokkal jobban érzem magam mint a közepén. tök fitt vagyok..
de már nagyon szeretném látni a kicsikémet. inkább attól félek, hogy nagy lesz...
tonik nekem sem hatott, a meleg víz sem, a sexet kerüljük most egy kis folyás miatt, málnalevél teát ittam 2hétig napi 1litert, de semmi, így abbahagytam (nem éppen finom :( ) szedtem a homeokat is, emelt dózisban, de semmi, így azt is abba hagytam.... több tippem nekem sincs :(
Irigyellek titeket csajok, ti már rég otthon fogjátok dajkálni a babátokat, mikor én még csak azon fogok parázni, hogy mikor küldd már be az orvos a kórházba (Május elején.. már most tudom, hogy császározni fognak. A kislányom is úgy született.)
Viszont élvezzétek ki a pihenést, azt, hogy aludhattok, aminnyit bírtok, mert már nem sokáig :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!