38 hetes kismamik hogy vagytok? Érzitek már a szülés
közeledtét? Márc.4-re vagyok kiírva, de már nagyon
szeretnék szülni. Csak én vagyok ilyen türelmetlen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:00
1/7 anonim válasza:
Nem. Én szeptember elsején fogok, és már most unom az egészet...és nyáron a 40 fokban lesz nagy pocakom...
Bocs, hogy beleszóltam, nem vagyok 38 hetes. De amikor az voltam, már minden bajom volt, még élni is nehezemre esett.
2010. febr. 20. 18:04
2/7 anonim válasza:
Én márc. 11-re vagyok kiírva, de én még nem szeretnék szülni. Jobb neki még ott bent, majd idejében... Tegnap este viszont olyan jóslóim voltak, hogy azt hittem, ez már az (első baba). De beültem egy kád meleg vízbe, és elmúlt. Az az izgi az egészben, hogy most már bármikor lehet.
Egyébként minden kész van, kórházi táskám is be van pakolva, ha indulni kellene. Félni nem félek a szüléstől, jó ez az izgalmas várakozás.
2010. febr. 20. 19:48
3/7 anonim válasza:
Én márc. 7-re vagyok kiírva, de én már nagyon türelmetlen vagyok. Már szeretnék túl lenni az egészen. Főleg most, hogy a barátnőmnek már megszületett a kislánya(6 napos). Voltunk náluk és annyira jó volt fogni és érezni a baba illatát. Reménykedtem, hogy talán a frontok beindítják, mert már 2111-es a méhszájam, de semmi.
2010. febr. 20. 20:23
4/7 anonim válasza:
Én màrcius 15-re vagyok kiirva,màr minden nap görcsölök,de az orvos szerint nem lesz elöbb meg a baba.Mégis minden nap ugy kelek,hogy izgatott vagyok,màr lassan paràzok (elsö baba),de valahogy én is élvezem az egészet.Hàt màr nincs sok nekünk hàtra,élvezzük ki az idöt szerintem.
2010. febr. 20. 21:57
5/7 anonim válasza:
Nekem március 13- ra van a kiírásom. De nagyon türelmetlen vagyok. Nagyon várom, úgyhogy megértem a türelmetlenséged. Kicsit kényelmetlen is már az édes teher :-)), nagyon fáj a hátam és aludni sem tudok, de már kibírom. Teljesen zárt vagyok úgyhogy nem valószínű, hogy előbb jönne bár én reménykedem benne :-)Kislányom lesz és a babaszoba már teljesen kész van csak rá vár. Néha bemegyek és nézegetem a kis ruhákat! Első baba és olyan hihetetlen , hogy nemsokára itt lesz.
2010. febr. 21. 08:21
6/7 anonim válasza:
marc. 14.-re vagyok kiirva. es mar en is nagyon turelmetlen vagyok, de kozben meg felek is! mar szinte minden keszen van es csak a kislanyom hianyzik! en csak ebban remenykedem, hogy nem fogom tulhordani es nem kell meginditani a szulest, mert attol rettegek!
kulonosebb fajdalmaim nincsenek, egy nap 2-3x erosen belenyilal a huvelyemnel es nagyon durvan vizesedek, a labam mar egy elefante. amugy semmi jele, hogy elobb akarna jonni! kitartas, mar nagyon keves van hatra! sok boldogsagot es a leheto legkonnyebb szulest nektek!
36+6 km
2010. febr. 21. 10:42
7/7 anonim válasza:
márc.4re vagyok kiírva,táska összekészítve,de semmi jele annak hogy szülni kéne mennem , nem nagyon nyílok,és még jóslófájásaim se voltak soha!én azért annyira nem várom a szülést,mert minél jobban várunk valamit annál később következik be.Majd tudja a fiam hogy mikor szeretne a melegből kijönni,de azért a remény megvan bennem hogy nem kell megindítani a szülést,vagy előre befeküdni a kórházba..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!