Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen megérzése volt...

Kinek milyen megérzése volt terhesség alatt? Bejött neki? Gondolok jóra és rosszra egyaránt.

Figyelt kérdés
Nekem mostanában mindenféle rossz megérzésem van. Remélem nem jön be. 34 hetes
2013. márc. 14. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig csak JÓ megérzéseim voltak, ezt leszámítva az előző két terhességemnél éreztem, hogy valami nincs rendben, és sajnos el vetéltem, 4-7 hetesen. Amikor harmadjára is teherbe estem akkor viszont tudtam, hogy most minden oké és már 20 hetes terhes vagyok..

Megéreztem, hogy kisfiú lesz és az lett :D

2013. márc. 14. 18:08
 2/12 anonim ***** válasza:

természetes,hogy rossz érzéseid vannak hiszen közeleg a várt nap,

én az elsővel megéreztem elvesztem 12 hetesen ki is derült nem él,

a lányommal 7-hetesen megéreztem biztos lány :) most 3-éves lesz :D

ne aggódj a lányommal is minden rossz eszemben volt és teljesen egészséges :)

2013. márc. 14. 19:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy most egyre többször lesz rossz megérzésem (pl hogy a következő nst-n nem lesz szivhang meg ilyenek.) Remélem csak azért mert közeledik a szülés ideje. Vagy lehet hogy nem is megérzés csak gondolok rá és félek attól hogy elveszitem.
2013. márc. 14. 19:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy ez csak most egy hete van így. Eddig semmi ilyen nem foglalkoztatott.
2013. márc. 14. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyugi,ez normális. :-) Én is így voltam vele. Az utolsó héten állandóan arra riadtam éjszaka,hogy mozog-e. Egy örök aggódás innentől. És ez a féltő,aggodó gondoskodás folytatódik,ha megszületik. De nem szabad túlzásba vinni. Élvezni kell minden percet,mert egy igazi csoda anyának lenni.
2013. márc. 14. 20:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért egy kicsit megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül így. Bárcsak meg lenne már a babám. Mindig azzal nyugtatom magam hogy az egyik nagymamája (aki már nem él sajnos) vigyáz ránk.
2013. márc. 14. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Hidd el,hamarabb elrepül az idő,mint gondolnád! Én is mondtam magamban,mikor születik már meg. Aztán már csak azon kaptam magam,hogy két nap múlva baba lesz. (faros volt így sajna császár lett,de így is pozitív élmény volt) Aztán már fogtam is a kezemben. :-)
2013. márc. 14. 20:29
 8/12 A kérdező kommentje:
És te a szülésig paráztál vagy elmúlt? Hány hétre szültél?
2013. márc. 14. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Leginkább a vége felé paráztam. Persze feleslegesen. :-) A szülés napján viszont már azon izgultam,hogy mindjárt kint lesz és rendbe legyen,egészséges legyen. Aztb
2013. márc. 14. 21:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocsi,előbb elküldte. Szóval mikor kivették és hallottam ahogy felsír életem legszebb élménye volt! :-) Soha nem fogom elfelejteni. 37 hétre szültem,Bogi 51 cm és 2950g volt akkor.
2013. márc. 14. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!