Mikor derült ki, hogy egy vagy kétpetéjű ikreket vársz?
Szia! Csak most olvastam a kérdésed. Nekem 8 hetesen derült ki, vagyis a 8. héten, az első UH alkalmával. Amúgy nekem is úgy volt, hogy az egyiknek mellső, a másiknak hátsó fali lepénye volt.
Gratula!
Aranyos az a válaszoló, aki ikreket szeretne, én mondjuk sosem gondoltam volna, hogy ikreim lesznek. De az ikerterhesség nem egyszerű, nekem vannak az egypetéjűek, és ez a veszélyesebb, hát volt 1 nap, amikor azt kívántam, hogy bárcsak ne ikrek lennének. Így utólag már minden rendben, de akkor nagyon sokat sírtam.
Viszont olyan helyesek!
Gratula a kérdezőnek! Nekem 4 hónaposak, nagyon féltem, hogy császár lett, de villám gyorsan jöttek, este 5-45-kor elfolyt a magzatvíz, 6-ra kint volt a mentő, 6-15-re a kórházban voltunk, és 6-30-kor meglettek természetes úton. Szóval sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!