Mikor derült ki, hogy egy vagy kétpetéjű ikreket vársz?
Figyelt kérdés
Kedves ikres kismamák, mikor tudtátok meg? Mi tegnap szembesültünk vele, hogy két baba lesz (most vagyok 8 hetes), persze még nem tudták, egy vagy kétpetéjűek-e, kíváncsi vagyok, ez vajon hányadik héten derül ki?2013. márc. 14. 08:28
11/31 A kérdező kommentje:
hú, három baba:) gratulálok hozzájuk!:)))
2013. márc. 25. 11:51
12/31 Golan Trevize válasza:
Sanszos volt, hogy kétpetéjűek, de ez születés után már biztos volt.
Amúgy UH alapján sem minden esetben lehet eldönteni, hogy egy- vagy kétpetéjűek-e.
Ha közös burokban vannak, vagy egy méhlepény van, akkor biztos, hogy egypetéjűek.
De ha két méhlepény van, akkor is lehetnek még egypetéjűek.
Ha különböző neműek, akkor egyértelmű, hogy kétpetéjűek.
13/31 anonim válasza:
Én két petéjű ikreket ismerek és csak akkor merem a nevükön szólítani őket, ha együtt vannak... Az egyiknek magasabb a hangja, mint a másiknak... ennyi a különbség a két fiú között...
14/31 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy egy méhlepény volt, de ahogy nőnek majd kiderül.
15/31 A kérdező kommentje:
megvolt a 12. heti UH, annyira örültem, hogy jól vannak, hogy mást nem is kérdeztem:))
papíron ez áll:
crl 47 mm (mindkettőnél(, NT 1,8 illetve 1,3
A lepény az A magzatnál a mellső falon tapad, B magzatnál a hátsó falon tapad.
szerintem kétpetéjűek, de csak tippelek:)))))
fotó:
2013. ápr. 12. 10:57
16/31 anonim válasza:
Igen szerintem is 2 petéjűek, ha egyik lepény itt van, amásik ott.
17/31 anonim válasza:
Drágaságok :)
Igen, így már biztos, hogy kétpetéjűek.
Jó egészséget, Isten tartsa meg őket! :)
18/31 anonim válasza:
Nekem tavaly pont ilyenkor derült ki, hogy ismét terhes vagyok. 5-6 hetes uh-n egy petezsák volt. kb 2 héttel később következő uh: azt mondja a nő, hogy ikrek, ketten vannak. Nem hittem el, hogy nekem, aki egyet sem akartam, kettő is lesz...Egypetéjűek, közös burokban voltak, 1 méhlepénnyel. (bár volt doki, azt mondta, hogy 1 petéjűek, volt aki azt, hogy még 1 burok és 1 lepény esetén sem biztos). Hasonlítanak nagyon a lányok egymásra, de nem teljesen ugyanolyanok. Erre meg azt hallottam, hogy 1000 egypetéjű ikerpárból 1 pár nem ugyanolyan.
19/31 anonim válasza:
Ja, és azért nem látszott első uh-n, mert egy burokban voltak, és csak a burok látszott. Ismerősömnél egyből kiszúrták az első uh-n a 2 petezsákot.
20/31 anonim válasza:
Ugyan nem a kérdésre tudok válaszolni, de meghatódtam a kép láttán. Én is szeretnék majd egyszer szülni és ráadásul ikreket:) Nagyon gratulálok hozzájuk és sok erőt egészséget!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!