Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor derült ki, hogy egy...

Mikor derült ki, hogy egy vagy kétpetéjű ikreket vársz?

Figyelt kérdés
Kedves ikres kismamák, mikor tudtátok meg? Mi tegnap szembesültünk vele, hogy két baba lesz (most vagyok 8 hetes), persze még nem tudták, egy vagy kétpetéjűek-e, kíváncsi vagyok, ez vajon hányadik héten derül ki?
2013. márc. 14. 08:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
hú, három baba:) gratulálok hozzájuk!:)))
2013. márc. 25. 11:51
 12/31 Golan Trevize ***** válasza:

Sanszos volt, hogy kétpetéjűek, de ez születés után már biztos volt.

Amúgy UH alapján sem minden esetben lehet eldönteni, hogy egy- vagy kétpetéjűek-e.

Ha közös burokban vannak, vagy egy méhlepény van, akkor biztos, hogy egypetéjűek.

De ha két méhlepény van, akkor is lehetnek még egypetéjűek.

Ha különböző neműek, akkor egyértelmű, hogy kétpetéjűek.

2013. ápr. 5. 09:33
 13/31 anonim ***** válasza:
Én két petéjű ikreket ismerek és csak akkor merem a nevükön szólítani őket, ha együtt vannak... Az egyiknek magasabb a hangja, mint a másiknak... ennyi a különbség a két fiú között...
2013. ápr. 5. 10:29
 14/31 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy egy méhlepény volt, de ahogy nőnek majd kiderül.
2013. ápr. 5. 15:58
 15/31 A kérdező kommentje:

megvolt a 12. heti UH, annyira örültem, hogy jól vannak, hogy mást nem is kérdeztem:))

papíron ez áll:

crl 47 mm (mindkettőnél(, NT 1,8 illetve 1,3

A lepény az A magzatnál a mellső falon tapad, B magzatnál a hátsó falon tapad.

szerintem kétpetéjűek, de csak tippelek:)))))

fotó:

[link]

2013. ápr. 12. 10:57
 16/31 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is 2 petéjűek, ha egyik lepény itt van, amásik ott.
2013. ápr. 22. 18:24
 17/31 anonim ***** válasza:

Drágaságok :)

Igen, így már biztos, hogy kétpetéjűek.

Jó egészséget, Isten tartsa meg őket! :)

2013. ápr. 22. 22:52
 18/31 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly pont ilyenkor derült ki, hogy ismét terhes vagyok. 5-6 hetes uh-n egy petezsák volt. kb 2 héttel később következő uh: azt mondja a nő, hogy ikrek, ketten vannak. Nem hittem el, hogy nekem, aki egyet sem akartam, kettő is lesz...Egypetéjűek, közös burokban voltak, 1 méhlepénnyel. (bár volt doki, azt mondta, hogy 1 petéjűek, volt aki azt, hogy még 1 burok és 1 lepény esetén sem biztos). Hasonlítanak nagyon a lányok egymásra, de nem teljesen ugyanolyanok. Erre meg azt hallottam, hogy 1000 egypetéjű ikerpárból 1 pár nem ugyanolyan.
2013. ápr. 26. 09:39
 19/31 anonim ***** válasza:
Ja, és azért nem látszott első uh-n, mert egy burokban voltak, és csak a burok látszott. Ismerősömnél egyből kiszúrták az első uh-n a 2 petezsákot.
2013. ápr. 26. 09:40
 20/31 anonim válasza:
Ugyan nem a kérdésre tudok válaszolni, de meghatódtam a kép láttán. Én is szeretnék majd egyszer szülni és ráadásul ikreket:) Nagyon gratulálok hozzájuk és sok erőt egészséget!:))))
2013. ápr. 26. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!