8 hetes vagyok, nem bírom már az egésznapos rosszullétet, émelygést. Bele fogok őrülni. Van erre valami segítség a B6 vitamin mellett?
már minden reggel azért imádkozom, hogy elmúljon a rosszullét. Egyszerűen elegem van. Két hete tart és teljesen kész vagyok, hogy egyszerűen nincs szünet a rosszullétek között, legalább 1 óra lenne, hogy megpihenjek.
:(
MagneB6 és gyömbéren kívül mi segít? (gyömbér teát próbáltam, de sajnos nem tudom meginni. Esetleg a sima gyömbéres üdítő? Vagy abban nem sok gyömbér van?)
Èn is így voltam.
A második babánál így mentünk nyaralni egy 14 hóssal együtt még.
Kegyetlen volt. Amikor haza értünk pedig elfogta az egész családot egy fosos-hányós vírus, ahhoz képest a terhesséi rosszullét semmi sem volt.
Kitartás még kb 4 hét aztán lesz pár hét szusszanás aztán kezdödnek az egyéb problémák.
Én leírok néhány dolgot, amit ki szoktak próbálni, de lehet, hogy egyik sem használ.
-MagneB6 emelt mennyiségben,
-gyakran enni keveset,
-apró rágcsák, keksz, ropi,
-fagyi, jégkrém, jégkocka szopogatása,
-banán(magas a B6 vitamin tartalma),
-citromos víz,
-kóla(kis mennyiségben).
Nekem a fagyi, jégkrém segített, de csak átmenetileg, én is egész nap émelyegtem.
Kitartás, utána már sokkal jobb lesz!
26 hkm
együttérzek veled! nekem 6-13. hétig tartott szinte minden egyes nap! hányás, hányinger, és hetente 4-szer hányás is. iszonyú volt. én csak feküdtem egész nap. semmit sem tudtam csinálni.
fekvéskor tegyél sok-sok párnát a fejed alá, hogy magasan legyen!
gyakran eszegettem keveset. mert üres gyomorral még rosszabbul éreztem magam. szerencsére ételt csak 2-szer hánytam vissza. a többi hányásnál csak gyomorsav jött vagy szinte semmi. fogytam is 2 kilót az első trimeszterben.
most már jobban vagyok, már vannak teljesen jó napjaim is :)
sajnos nekem sem segített semmi igazán.
14 hkm
ja, az lemaradt, hogy friss levegő! az nagyon jó! amikor rámtört a hányás, ez volt az első teendő, kinyitni az ablakot. sokat segít a friss, csípős-hideg levegő :)
szellőztess gyakran!
Én a 16. hétig rosszul voltam,aztán rájöttem h a vizesedés rosszabb a végén:)
bennem semmi nem maradt meg,hogy ne kerüljek kórházba,jégkockát tudtam szopogatni csak.
köszönöm, nagyon aranyosak vagytok
betettem egy kólát a hütőbe és jelenleg citromos vizet fogyasztok (bolti citromlével)
meg van negróm.
:(
azért tovább imádkozom, hátha enyhül majd, legalább egy órára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!