Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vitamin mellett Magne B6?

Terhes vitamin mellett Magne B6?

Figyelt kérdés
Ha olyan terhes vitamint szedek, amiben van magnézium is, meg B6 is, akkor már sok magne b6-ot is szedni mellette? Vagy nyugodtam szedhetem azt is?
2010. dec. 14. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Magne B6-ot pluszban akkor kell szedni, ha ideje korán keményedik a hasad, vagy görcsölés van. Kérdezd meg az orvosod az adagolással kapcsolatban. (Utóbbi esetben sürgős dokihoz menni, előbbiben nem.)

Ha minden rendben, akkor elég a terhesvitamin.

2010. dec. 14. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan szedheted, vízben oldódó vitamin, ami nem kell a szervezetednek, azt kipisiled :)
2010. dec. 14. 10:47
 3/7 A kérdező kommentje:
A napokban lett pozitív a tesztem, kb. 4 hetes lehetek. Olyan érzésem van mintha mindjárt megjönne. Erre ajánlották a Magne B6-ot. De tegnap vettem egy terhes vitamint is.
2010. dec. 14. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

És "normális terhestüneteid" vannak. Emiatt nem kell külön magnéziumot szedned.

Majd ha mész az első kontrollra a dokihoz, akkor kérj tőle tanácsot a továbbiakhoz.

2010. dec. 14. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
A vitamin nem gátolja a Magne b hatását, nincsenek kölcsönhatásban egymással, nyugodtan szedheted mind kettőt.
2010. dec. 14. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sokat görcsöltem (mai napig is,de enyhébben)Nekem 3-szor 1 magneb6-ot ajánlott a doki.Nyugodtan szedheted.Az érzés pedig teljesen normális.
2010. dec. 14. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szedjed az elevit mellé,én 16 hétig szedtem kb 4 szemet naponta,mert nagyon görcsöltem,szinte elviselhetetlen volt néha a fájdalom.Nekem a dokim azt mondta hogy azokon a napokon amikor nagyon fáj 3*2 szemet nyugodtan bevehetek az elevit mellé.Most már csak 2*1 szemet szedek minden nap a doki tanácsára.Ahogy írták már előttem amire nincs szüksége a szervezetednek úgy is kipisiled.De jól fog jönni az első hetekben a stressz ellen is.

Jó babavárást!

27 hkm

2010. dec. 14. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!