Van itt olyan, aki spirál mellett lett terhes?
Figyelt kérdés
Mi lett a babával?2013. márc. 13. 18:21
1/5 anonim válasza:
Barátnőm, és ők végül nem tartották meg. Évekig bánta ezt a döntést, és végül 10 év után (42 évesen) szült. (egyfajta bűntudatból) pedig már volt előzőleg 2 gyermeke.
2/5 anonim válasza:
Anyukám, még úgy 30 éve. Nem maradt meg a baba, de azért azt hozzátenném, hogy a mai spirálok sokkal jobb minőségűek! Te is ilyen helyzetben vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen. Miért nem maradt meg a baba?
2013. márc. 13. 19:33
4/5 anonim válasza:
Igen. én a harmadik babámmal. Goldlily volt és lecsúszott vmiért.
A babának semmi baja , 16 hónapos egészséges kisfiú. Még csak veszélyeztetett se voltam úgy értem nem nyílt előbb a méhszáj és nem lett semmi gond. (levették egyébként a spirált mikor 8 hetes voltam).
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is Goldlily volt fent. És nekem is a 8. héten vették le, de nekem sajnos nyílik a méhszáj:(
2013. márc. 13. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!