Szerintetek mennyi esélyem van, hogy spirál mellett megtarthatom a babát?
Tegnap teszteltem nagyon halvány pozit. Goldlilym van, 8 hónapja.
Apró szurkálásokat érzek a méhembe, a derekam görcsöl.
Orvoshoz holnap kérek időpontot.
Nem 10 éves példákra vagyok kíváncsi, neharagudj.
Gondolom ennyi idő alatt a spirálok is változtak.
Szia ha jó helyen tapadt meg a baba ès nem fogja akadályozni a spiràl akkor én úgy tudom,hogy meg lehet tartani a babát :) .
Beszéld meg a dokiddal ès majd írd meg mi újság :) .
Addig meg nyugodj meg ès gondolkodj pozitívan :))
26 hetes kismama
Igen? Hát az nagyon durva:D
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon szívesen :))
Ha voltál dokinál mindenképpen írd meg mi van veletek :))
Drukkolok,hogy ne legyen semmi gond :))
Amúgy barátnőm is spirál mellett lett terhes ès november 10-én fog szülni :)) minden gond nélkül zajlik a terhessége :)) kislánya lesz :))
Szorítok értetek :)
Persze mindenképp írok, de sztem az UH lesz a döntő.
Utolsó! A barátnődnek mennyi ideje volt spirálja és milyen fajta? Levették neki?
Mert én a levételtől is nagyon félek, nagyon fájt mikor felrakták.
Barátnőmnek 3 éve volt fennt mikor terhes lett és mivel a baba jó helyen tapadt meg és a növekedésben sem akadájozta így mèg most is fenn van neki :) azt mondta neki a doki,hogy majd szülés után leveszik addig nem bolygatja :)
A barátnőm 9 hetesen ment dokihoz először akkor meg már nem vették le neki de nem is kellett :)
Azt én is hallottam,hogy koraterhességnél még ki lehet venni de ezt .em tudom pontosan,hogy hogyan is működik :)
Nekem a második fiam születése utàn tették fel nekem nem fájt mert menzez alatt tette fel a dokim,7 évig volt fenn amikor március 6-án a menzeszem 2-ik napján levetettem mert akartunk mégegy babát ès nekem a levétel sem fájt nem is èreztem :)
Aztán már áprilisban terhes voltam :D gyorsan összejött a babánk :D
Gratula! :D
Nekem azért fájt, mert sietett a doki, sokan voltak utánam. :S Kérdezte, kérek-e fájdalom csillapítót. Én meg mondtam h nem kell, bírom én a fájdalmat. Hát mit ne mondjak majd megpusztultam úgy fájt. :D De gondolom orvosfüggő is a dolog.
Hát én szeretném levetetni, mert mostanában nagyon szurkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!