Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi esélyem...

Szerintetek mennyi esélyem van, hogy spirál mellett megtarthatom a babát?

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem nagyon halvány pozit. Goldlilym van, 8 hónapja.

Apró szurkálásokat érzek a méhembe, a derekam görcsöl.

Orvoshoz holnap kérek időpontot.

2012. szept. 2. 07:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
de végülis amiatt lett a "talán" terhesség mert le volt csúszva a spirál?
2012. szept. 6. 13:46
 32/61 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, hogy mikor csúszott le. Ezt az orvos sem tudta megmondani. Azt mondta, lehetett valamelyik menstruációm alatt, de lehetett most a "terhesség" miatt is.
2012. szept. 6. 15:10
 33/61 Anita8401 ***** válasza:

Ja szegény :( .

De ne aggódj mikor én mentem az első uh-ra akkor még csak nekem is megvastagodott méhnyálkahártyát látott és pár hétre rá ott volt a harmadik (mostmár tudjuk :)) ) kisfiunk ès már a kicsi szíve is dobogott :) gondolkodj pozitívan és bizakodj :))

Nagyon drukkolok neked :)))

2012. szept. 6. 17:29
 34/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon félek, hogy esetleg tényleg méhenkívüli én meg itthon vagyok egyedül a gyerekekkel:S

Most mikor voltam pisilni, a wc papíron volt egy kis vér(rendes piros) szerintetek mitől?

Anita mikor szülsz? :)

2012. szept. 6. 17:42
 35/61 Anita8401 ***** válasza:

Nyugodj meg ne gondolj rögtön a legrosszabbra tudom,hogy nehèz de próbálj nyugodt lenni :) annyira szorítok értetek :)) .

Én december 11-re vagyok kiírva és ő lesz a harmadik kisfiunk :D amit kedden tudtunk meg a 4D-n :D .

Nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi gond veled :) a vér attól is lehetett,hogy levette a doki a spirált :) ha nem görcsölsz és nem lesz több vér az jó de ha valami gond lenne (remélem nem lesz!!!) akkor rögtön kórház :( .

Mindenképpen írd meg mi van veletek :))) .

Addig drukkolok nagyon!!!!

2012. szept. 6. 20:02
 36/61 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok, semmi jó hírem nincs:(

Szabályos, ép petezsák. Benne magzati elem nem látható. A petezsák kissebb, mint amekkorának kellene lennie. Tehát vagy nincs baba, vagy nem fejlődik.

3 hét múlva uh, aztán akkor eldől minden.

2012. szept. 12. 16:04
 37/61 anonim ***** válasza:

kedves hogy írtál

sajnálom hogy nem jobb híreket kaptál

de a legrosszabb a várakozás, mert még mindig lehet

belőle baba

három hét sok idő nehéz lesz kivárni, de kitartást kívánok neked

2012. szept. 12. 18:46
 38/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már most nem bírok magammal:) remélem nem lesz gond
2012. szept. 12. 19:42
 39/61 Anita8401 ***** válasza:

Szia.

Nagyon sajnálom :(( ne haragudj,hogy eddig nem írtam de szeptember 10-én délután 16-07kor megszületett a kisfiunk a terhességem 27-ik hetében :( .

Kicsik vagyunk ugyan de szerencsére jól vagyunk :) a picivel is minden rendben vagy a kritikus időszakon túl van mostmár csak gyarapodnia kell :D .

Nyugodj meg 3hét sok idő lehet,hogy később fogant a kicsi és még lehet belőle baba :) szorítok nektek :)

Majd írd meg mi volt :)

2012. szept. 16. 10:23
 40/61 A kérdező kommentje:

Szia! Gratulálok és nagyon sajnálom, hogy ennyire korán érkezett a babád:(

Mért indult meg a szülés? Remélem minden rendben lesz veletek!

Hát képzeljétek el, tegnap elkezdődtek a terhességi tünetek, nagyon durván.

Olyan hányingerem van, hogy huu, meg a cicim nagyon bedurrant.

Szerintetek jelentheti azt, hogy elkezdett fejlődni a baba?

2012. szept. 16. 10:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!