Szerintetek mennyi esélyem van, hogy spirál mellett megtarthatom a babát?
Tegnap teszteltem nagyon halvány pozit. Goldlilym van, 8 hónapja.
Apró szurkálásokat érzek a méhembe, a derekam görcsöl.
Orvoshoz holnap kérek időpontot.
Ja szegény :( .
De ne aggódj mikor én mentem az első uh-ra akkor még csak nekem is megvastagodott méhnyálkahártyát látott és pár hétre rá ott volt a harmadik (mostmár tudjuk :)) ) kisfiunk ès már a kicsi szíve is dobogott :) gondolkodj pozitívan és bizakodj :))
Nagyon drukkolok neked :)))
Köszönöm, nagyon félek, hogy esetleg tényleg méhenkívüli én meg itthon vagyok egyedül a gyerekekkel:S
Most mikor voltam pisilni, a wc papíron volt egy kis vér(rendes piros) szerintetek mitől?
Anita mikor szülsz? :)
Nyugodj meg ne gondolj rögtön a legrosszabbra tudom,hogy nehèz de próbálj nyugodt lenni :) annyira szorítok értetek :)) .
Én december 11-re vagyok kiírva és ő lesz a harmadik kisfiunk :D amit kedden tudtunk meg a 4D-n :D .
Nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi gond veled :) a vér attól is lehetett,hogy levette a doki a spirált :) ha nem görcsölsz és nem lesz több vér az jó de ha valami gond lenne (remélem nem lesz!!!) akkor rögtön kórház :( .
Mindenképpen írd meg mi van veletek :))) .
Addig drukkolok nagyon!!!!
Sziasztok csajok, semmi jó hírem nincs:(
Szabályos, ép petezsák. Benne magzati elem nem látható. A petezsák kissebb, mint amekkorának kellene lennie. Tehát vagy nincs baba, vagy nem fejlődik.
3 hét múlva uh, aztán akkor eldől minden.
kedves hogy írtál
sajnálom hogy nem jobb híreket kaptál
de a legrosszabb a várakozás, mert még mindig lehet
belőle baba
három hét sok idő nehéz lesz kivárni, de kitartást kívánok neked
Szia.
Nagyon sajnálom :(( ne haragudj,hogy eddig nem írtam de szeptember 10-én délután 16-07kor megszületett a kisfiunk a terhességem 27-ik hetében :( .
Kicsik vagyunk ugyan de szerencsére jól vagyunk :) a picivel is minden rendben vagy a kritikus időszakon túl van mostmár csak gyarapodnia kell :D .
Nyugodj meg 3hét sok idő lehet,hogy később fogant a kicsi és még lehet belőle baba :) szorítok nektek :)
Majd írd meg mi volt :)
Szia! Gratulálok és nagyon sajnálom, hogy ennyire korán érkezett a babád:(
Mért indult meg a szülés? Remélem minden rendben lesz veletek!
Hát képzeljétek el, tegnap elkezdődtek a terhességi tünetek, nagyon durván.
Olyan hányingerem van, hogy huu, meg a cicim nagyon bedurrant.
Szerintetek jelentheti azt, hogy elkezdett fejlődni a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!