Szerintetek lehet attól baja a babának, hogy spirál mellett fogant?
Figyelt kérdés
12 hetes vagyok, most fogok genetikai uh-ra menni, és egyenesen rettegek.
Szültem már 2 egészséges kislányt.
2012. okt. 31. 11:38
1/10 anonim válasza:
A doki azt javasolta h maradjon fent?
Nekem is volt spirálom és nekem azt mondta a doki h ha terhes lennék akkor a spirált levennék és ha megmarad akkor nem nagyin lehet emiatt gond.
2/10 A kérdező kommentje:
Levették a spirál az 5. héten.
2012. okt. 31. 12:09
3/10 anonim válasza:
Első vagyok.
Akkor sztm ettől nem lehet baj.5 hetesen még csak petezsák volt így fejlődési rendellenesség nem lehet emiatt.Ha van is akkor az genetikai.
Nagyon jönni akart.:)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Igen nagyon jönni akart:) és isten ments hogy baja legyen:)
De valahogy mégis félek az uh miatt.
2012. okt. 31. 12:17
5/10 anonim válasza:
Nekem nem spirál mellett lett de mégis tiszta para voltam.
Első vagyok
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) nemtudom hogy bírom ki péntekig.
2012. okt. 31. 13:06
7/10 anonim válasza:
A harmadik nekem is spirál mellett sikerült, semmi baja nem lett, soha nem is aggódtam emiatt. Nemrég beszéltem egy anyukával, 26 hetesen még mindig fenn volt a spirálja, annyi, hogy 2 hetente járt uh kontrollra, de mindig is elég távol volt a baba a spiráltól. Azt mondták neki, nem gond, csak fokozottan ellenőrzik ilyenkor. Na, akkor paráztam volna...
8/10 A kérdező kommentje:
Nem értem mért nem veszik le neki???
2012. okt. 31. 17:41
9/10 anonim válasza:
Egyrészt mert későn derült ki, hogy babás (spirál mellett eszébe nem jutott volna, hogy terhes lehet, hozzáteszem, velem is megfordult a világ, mikor kiderült). Másrészt, az orvos mérlegeli, hogy mi jelent nagyobb komplikációt, és nála veszélyesebb lett volna, ha leveszik. Azt hiszem, talán azt mondta, hogy annyira el volt mozdulva, hogy nem tudták megfogni a zsinórját, tehát csak műtéttel lehetett volna eltávolítani. Hát nagyon sajnáltam szegényt, rengeteget gondolok rá, hogy minden rendben menjen vele.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Minden a legnagyobb rendben a babával, olyan aranyos, pont szopta az ujját:)
2012. nov. 3. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!