Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan NE idegeskedjem végig...

Hogyan NE idegeskedjem végig az egész terhességet?

Figyelt kérdés
Annyi vizsgálat van már, és mindig várni az eredményekre. Most már túl vagyok a 12. heti Uh-n, ahol láttak orrcsontot, és a takaróredő 1,8 mm volt. De most olvastam, hogy az afp.ből kiderülhet még a nyitott gerinc illetve a 20. héten megmérik az orrcsontot, és ha kevesebb mint 3 mm, akkor is gáz van. Szóval vééégig van miért izgulni... Ti hogyan álltok ehhez hozzá? És akik már szültek? Hogyan lehet ezt nem végigizgulni? Mindig valami eredményre várni...
2013. márc. 13. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Abból kell kiindulni, hogy minden rendben lesz. Tudom miről beszélsz én is ugyan ebben a szituban vagyok. Már egyszer végig csináltam és most várjuk a második babámat. Ráadásul eü-bendolgozom és még olyan tanfolyamra járok ahol kimondottan azt tanuljuk, hogy még később mi minden baja lehet a babának. Szóval próbálj a jó dolgokra gondolni. Ami engem megszokott nyugtatni, hogy a babám képét megnézem, illetve a 2 éves lányommal játszok és ő rá gondolok, hogy ő milyen csoda.

Hidd el később sokkal sokkal nagyobb dolgokért fogsz aggódni.

Jó baba várást és ha van kedved akkor nyugodtan írjál, ha időm engedi akkor nagyon szívesen beszélgetnék mással. :)

2013. márc. 13. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Én már szültem 3x.

nem aggódtam végig a terhességeket, de bennem volt,. hogy mi lesz, ha nem lesz egészséges a kicsi. Viszont nem szabad hagyni, hogy eluralkodjon rajtad az aggodalom, mert úgy nem lehet élni.

Az életed sem úgy éled, hogy úgy mész a járdán, hogy attól rettegsz, hogy bármelyik pillanatban a fejedre esik egy tégla.

ki szeretne beteg gyereket...

eljártam minden vizsgálatra, 4dre is, egészségesen éltem, sok vizet ittam, sétáltam, és van 3 gyönyörű gyerekem.

2013. márc. 13. 17:20
 3/9 Jégtánc ***** válasza:
3x szültem én is.Abból kell kiindulni,hogy egészséges lesz a gyermek.Lehet kevesebbet kellene olvasgatni a terhességről,meg a lehetséges betegségekről.Nem izgultam,azaz a boldogságtól izgultam,sosem az eredmények miatt.38 évesen szültem a 3-ik gyermekem.Természetesen volt bennem kis félsz de minden rendben volt mindig.Nem szabad túl aggódni,mert ez az időszak élvezetes.Legalábbis nekem az volt.
2013. márc. 13. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

az internet káros hatása, hogy ha eszedbejut akkor rémtörténeteket is tudsz olvasgatni a szülésről...

lásd meg a szép dolgokat az életben, élvezd a terhességet, mert ha a negatív dolgokra gondolsz, bevonzod azokat...

2013. márc. 13. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a terhesség alatt lehet izgulni, utána is nagyon fogod félteni a gyermeked! Muszáj pozitívan gondolkodni! Attól, hogy idegeskedsz, nem lesz kevesebb probléma! Föl a fejjel! :-)
2013. márc. 13. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden eredményem rendben volt, mégis 36. héten halva született a kisfiam. A vizsgálatok kiderítették, hogy egészséges volt. A terhesség elhalásának nem volt kideríthető oka.
2013. márc. 13. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd a jó oldalát.Én örülök ezeknek a vizsgálatoknak.Anno mikor a lányommal voltam terhes 13 éve csak egy nyamvadt afp vizsgálat volt meg hébe-hóba egy ultrahang.De nem voltak genetikai vizsgálatok még terheléses cukor vizsgálat sem.

Most sokkal nyugodtabb vagyok.Persze izgul az ember de akkor az egész 9 hónapot a amíg meg nem született végig izgultam.És inkább előbb derüljön ki mint szülésnél.

2013. márc. 14. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.6-os ez borzasztó.El sem tudom képzelni,hogy ezt fel lehet e dolgozni egyáltalán.

SEMMIT nem tudtak kideríteni miért???????

2013. márc. 14. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudtak kideríteni. Talán a köldökzsinór a lábán megszorult.
2013. márc. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!