Hogyan NE idegeskedjem végig az egész terhességet?
Abból kell kiindulni, hogy minden rendben lesz. Tudom miről beszélsz én is ugyan ebben a szituban vagyok. Már egyszer végig csináltam és most várjuk a második babámat. Ráadásul eü-bendolgozom és még olyan tanfolyamra járok ahol kimondottan azt tanuljuk, hogy még később mi minden baja lehet a babának. Szóval próbálj a jó dolgokra gondolni. Ami engem megszokott nyugtatni, hogy a babám képét megnézem, illetve a 2 éves lányommal játszok és ő rá gondolok, hogy ő milyen csoda.
Hidd el később sokkal sokkal nagyobb dolgokért fogsz aggódni.
Jó baba várást és ha van kedved akkor nyugodtan írjál, ha időm engedi akkor nagyon szívesen beszélgetnék mással. :)
Én már szültem 3x.
nem aggódtam végig a terhességeket, de bennem volt,. hogy mi lesz, ha nem lesz egészséges a kicsi. Viszont nem szabad hagyni, hogy eluralkodjon rajtad az aggodalom, mert úgy nem lehet élni.
Az életed sem úgy éled, hogy úgy mész a járdán, hogy attól rettegsz, hogy bármelyik pillanatban a fejedre esik egy tégla.
ki szeretne beteg gyereket...
eljártam minden vizsgálatra, 4dre is, egészségesen éltem, sok vizet ittam, sétáltam, és van 3 gyönyörű gyerekem.
az internet káros hatása, hogy ha eszedbejut akkor rémtörténeteket is tudsz olvasgatni a szülésről...
lásd meg a szép dolgokat az életben, élvezd a terhességet, mert ha a negatív dolgokra gondolsz, bevonzod azokat...
Nézd a jó oldalát.Én örülök ezeknek a vizsgálatoknak.Anno mikor a lányommal voltam terhes 13 éve csak egy nyamvadt afp vizsgálat volt meg hébe-hóba egy ultrahang.De nem voltak genetikai vizsgálatok még terheléses cukor vizsgálat sem.
Most sokkal nyugodtabb vagyok.Persze izgul az ember de akkor az egész 9 hónapot a amíg meg nem született végig izgultam.És inkább előbb derüljön ki mint szülésnél.
Utolsó vagyok.6-os ez borzasztó.El sem tudom képzelni,hogy ezt fel lehet e dolgozni egyáltalán.
SEMMIT nem tudtak kideríteni miért???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!