Másnak is viszket az egész teste a 3. trimeszterben?
Eleget iszol?
Nekem is ez volt, csak nekem a 2. trimeszter kezdetén.
Bármit kentem magamra semmi nem volt jó.
Aztán rájöttem, hogy valószínű, hogy túl keveset iszok.
amióta 3 liter folyadékot megiszok egy nap nem viszketek.
Vannak egyéb, toxémiára utaló jelek? Hirtelen, nagyfokú súlygyarapodás, felvizesedés, fehérjevizelés, magas vérnyomás?
Epepangás, májenzim-elégtelenség is okozhatja a viszketést, nekem erről, és pre-eklampsiáról volt szó, sürgősségi császár lett a vége.
Nagyon jól teszed, hogy még ma mész dokihoz, ki kell zárni a fenti problémák lehetőségét, vagy ha nálad is erről van szó, akkor még időben ellátnak.
Jó egészséget kívánok, és remélem, már a vége felé vagy!
32 hetes leszek...
Enyhe vizesedés van csak, semmi más.
Félek :-(
Jaj, nem akartalak megijeszteni!!! Nekem őrült magas volt a vérnyomásom, 26 kg-t híztam (ebből nagyon sok volt a víz), és a pisiből kitúrósodott a fehérje. Ha nálad nincsenek ilyenek, akkor vsz. nem pre-eklampsiáról van szó.
Nekem amúgy a 35. hét után volt a császárom.
Egy vérvétel, meg egyéb vizsgálat biztosan meg fog nyugtatni, legrosszabb esetben befektetnek kivizsgálásra, de mondom, ha a fenti jelek nincsenek meg a viszketés mellett, akkor az tényleg jó jel. Kitartást!
Délután lesz orvos.
Ha hétfőn veszik le a vért, nem lesz későn?
Harmadik-negyedik vagyok.
A vizesedés 28 hetesen kezdődött nálam, a többi rémség (magas vérnyomás, őrült viszeketés, stb.) kb. 33-34. hetesen.
Szerintem nem lesz későn a hétfői vérvétel, de délután úgyis mindent megbeszélsz az orvosoddal. Mindent mondj el neki, ami most van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!