Másnak is viszket az egész teste a 3. trimeszterben?
Figyelt kérdés
Már nem tudok mit csinálni, hiába kenem. Délután megyek orvoshoz.2013. márc. 8. 08:36
11/16 A kérdező kommentje:
Rendben. Remélem, hogy nem lesz semmi probléma.
2013. márc. 8. 11:23
13/16 A kérdező kommentje:
Na voltam és epepangásra gondol, de hétfőn elküldött vérvételre. Bár szerinte ha epepangás lenne, magas lenne a vérnyomásom stb...
Majd meglátjuk.
Köszönöm az érdeklődést!
2013. márc. 8. 14:42
14/16 anonim 

válasza:

Lényeg, hogy foglalkozott veled, és komolyan vett. Inkább a rosszat kell feltételezni és kizárni, mint ellinkeskedni a dolgot.
További minden jót kívánok!
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Neked is minden jót!
2013. márc. 8. 16:20
16/16 anonim 

válasza:

Én sok kismamától hallottam, hogy viszketett a bőrük, és kivétel nélkül mind kalciumot ivott rá. Nekem eddig egyszer viszketett és már tudtam, mi kell rá, így hamar el is múlt azóta nem jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!