Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Hány hetes korotok...

Kismamák! Hány hetes korotok óta vagytok otthon?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 14:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Irodai munkám volt, úgy terveztem, hogy kb a 7. hónap közepétől-végétől nem fogok majd bejárni (kb akkorra köszöntött volna be a kánikula és nem akartam hőségben tömeg közlekedni). Ám a 14.héten váratlanul átestem egy életmentő műtéten, kapásból átminősítettek veszélyeztetettnek, több hét kórház, aztán otthoni felépülés, szigorú pihenés stb. Esélytelen volt tovább dolgoznom.

Második babám hamar kopogtatott, 17 hónap lett köztük, tehát GYED-ből mentem újból TGYÁS-ra.

2013. márc. 13. 22:17
 22/23 anonim ***** válasza:
33.hetesen,de csak azért mert a drága főnököm kirugott.Amúgy 37.hétig szerettem volna dolgozni.
2013. márc. 13. 22:41
 23/23 A kérdező kommentje:
El is felejtkeztem a kérdésről :D Köszönöm a válaszaitokat! :)
2013. márc. 15. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!