Kismamák! Hány hetes korotok óta vagytok otthon?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 14:21
11/23 anonim válasza:
Fiammal a 35. héttől voltam otthon, most is így tervezem, bár ez sokkal nehezebb, mint az első. Ma megyek dokihoz, van rá esély, hogy azt mondja, hogy itt a vége és feküdnöm kell. 27 hetes vagyok most.
12/23 anonim válasza:
Az elsőnél a 33. héttől. Most az első prctől, mivel még gyeden vagyok :)
14/23 anonim válasza:
Elsővel 34.héttől.Most a második kislányunkat várjuk,az első 2,5 éves,vele GYES-en vagyok,szóval:))
15/23 anonim válasza:
Pozi teszt után 2 nappal jöttem el(tehát akkor voltam 4 hetes).Erős fizikai munkát végeztem,és sajnos emiatt nagyon erősen elkezdtem görcsölni,ezért jöttem el.Egyébként a 8.héten mindenképpen eljöttem volna,mert a m.helyemen a kismamák nem dolgozhatnak tovább.
32+1 hkm
18/23 anonim válasza:
12.héttől az elsőnél, most pedig amúgy is itthon vagyok,mert GYED-en vagyok,de mondjuk veszélyeztetett is voltam az első trimeszterben, meg most is keményedek néha plusz elég gyenge vagyok, dehát a kicsi fiam mellett úgysem tudok mindig pihenni :).
19/23 anonim válasza:
6. héten voltam. Véreztem. Haematóma volt a babóm mellett, de sikeresen távozott, onnantól táppénz. Közben megint kórházba kerültem a 11 héten. Az elején sokat kellett feküdnöm,és végig vigyáznom kellett. Ülőmunkát végeztem, nem lett volna indokolt az otthonlét, de így legalább nyugodtan tudtam készülni a gyermek születésére!
20/23 anonim válasza:
Elsővel a 20. héttől voltam a nehéz fizikai munka miatt, másodiknál épp az első után szerettem volna visszamenni dolgozni mire kopogtatott. Így a legelejétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!