Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nincs fogadott orvosa...

Akinek nincs fogadott orvosa az az sztk-ba mindig ugyan ahhoz az orvoshoz jár vagy mindegy ki vizsgálja?

Figyelt kérdés

2013. márc. 13. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nálunk mindig ugyanaz a doki van azon a napon, mikor nekem kell mennem. be vagyunk osztva városrészek szerint, kinek mikor kell mennie. és amikor megyek, mindig ugyanahhoz a dokihoz kerültem eddig.
2013. márc. 13. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyanahhoz megyek mindigmár az előző terhességem kezdete óta, denem fogadtamfel eyszer se
2013. márc. 13. 14:45
 13/14 krisztivan ***** válasza:
Én mindig ugyanahhoz mentem vissza az sztk-ba is.Normális volt.Csak 1X volt helyettes.Olyan öreg és picike doki volt,hogy a vizsgáló széken feküdtem és alig érte fel a hasamat.Viszont vérprofin kitapintotta a fiam fejét "megfogta" és megmondta a kb.hosszát.Erre a gyerekem olyat rúgott,hogy visszaöklendeztem a reggelit:-))
2013. márc. 13. 15:22
 14/14 Meknes válasza:
Nekem sem adtak uh képet:(Nálunk csak az kapott aki fizetett és fogadott dokija volt.Az ilyen kismamák nagyon hosszú ideig bent voltak a dokinál.Aki pár perc alatt kijött,arról tudtuk,hogy nincs fogadott orvosa.Szülésnél is sajnos meglátszott,aki nem fizetett,nem is álltak mellé.Volt a kórházban kb 6 doki,de egyik sem akart foglalkozni velem.3 napig kínlódtam és semmit nem csináltak velem.Aztán az egyik végre megcsászározott.Ő mondjuk rendes volt velem,pedig hozzá még az sztk-ban sem jártam,míg a többihez igen.Szóval vannak azért rendes dokik,de a legtöbb pénzéhes:(
2013. márc. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!