Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy bánnak azzal a kismamával...

Hogy bánnak azzal a kismamával a szülésnél, akinek van ugyan fogadott orvosa, de épp a szülés napján nincs a városban, ezért nem lehet behívni?

Figyelt kérdés
Attól tartok, még kevésbbé foglalkoznak az ilyen kismamával mint azzal, akinek egyáltalán nincs orvosa.
2009. máj. 27. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyban függ az intézménytől, de legjobban a szülésznőtől. Szerintem a nagy része mindig a szülésznőn múlik, mert egy sima szülésnél a doki szinte semmit sem csinál csak ott van, max ha kell "kisegíti" a méhlepényt és ha volt gát vágás vagy repedés, szakadás azt varrja. Inkább császárnál meg EDA-s sima szülésnél számít, hogy van e fogadott doki vagy nincs. Nálunk legalább is így van. Ha akarsz EDA-t szerintem minden képen fogadj dokit más különben nem adnak akárhogy kéred. Nálunk ez megy sajna, de mondjuk így is megszültek már hányan meg még hányan meg is fognak. Mondjuk én a biztonság kedvéért meg fogadtam a kórház legjobb dokiját. Bízom benne, hogy ott lesz amikor szülök :)

33 hetes km

2009. máj. 27. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha előre tudja az orvosod, hogy nem biztos, hogy jelen lehet a szülésednél, akkor illene ajánlania valakit (esetleg be is mutathatna benneteket egymásnak), akit hívhatsz, ha elérkezik az idő. Kérdezz rá! Ha már fizetsz, az a legkevesebb, hogy nem hagy kétségek között, mi lesz majd veled!!
2009. máj. 27. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem jövőhéten nem lesz dokim. Ezért bemutatott valakinek,ha Ő nincs,akkor nála fogok szülni.

Szerintem beszéld meg a dokiddal,h ő kit ajánl?

Így én is megnyugodtam! Sok sikert!

2009. máj. 27. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én dokim szabadnapos volt amikor szültem, valahol vidéken volt-legalábbis ezt mondta-így maradta az ügyeletes orvos meg az ügyeletes szülésznő. Beleestem egy műszakváltásba, így összesen 4 vadidegen ember foglalkozott velem, maximálisan rendes volt mindenki. Örültem is a végén, hogy megmaradt a pénzem:)
2009. máj. 27. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem megbetegedett az orvosom szülés előtt, ezért átadott egy kollégájának. Maximálisan meg voltam elégedve, úgy bánt velem, mintha végig hozzá jártam volna terhesgondozásra. Persze utána a helyettesnek fizettük ki a "hálapénzt".
2009. máj. 27. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik megoldódik a gondom, mert csak a holnapi napot kell "kibírni", a rossz időnek hála a doktor bácsi nem wellnessel pünkösdkor :-))

Holnap meg továbbképzése van, de addig összeszorítom a lábam, ha a fene fenét eszik is! :-)))

2009. máj. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!