Hogy bánnak azzal a kismamával a szülésnél, akinek van ugyan fogadott orvosa, de épp a szülés napján nincs a városban, ezért nem lehet behívni?
Szerintem ez nagyban függ az intézménytől, de legjobban a szülésznőtől. Szerintem a nagy része mindig a szülésznőn múlik, mert egy sima szülésnél a doki szinte semmit sem csinál csak ott van, max ha kell "kisegíti" a méhlepényt és ha volt gát vágás vagy repedés, szakadás azt varrja. Inkább császárnál meg EDA-s sima szülésnél számít, hogy van e fogadott doki vagy nincs. Nálunk legalább is így van. Ha akarsz EDA-t szerintem minden képen fogadj dokit más különben nem adnak akárhogy kéred. Nálunk ez megy sajna, de mondjuk így is megszültek már hányan meg még hányan meg is fognak. Mondjuk én a biztonság kedvéért meg fogadtam a kórház legjobb dokiját. Bízom benne, hogy ott lesz amikor szülök :)
33 hetes km
Nekem jövőhéten nem lesz dokim. Ezért bemutatott valakinek,ha Ő nincs,akkor nála fogok szülni.
Szerintem beszéld meg a dokiddal,h ő kit ajánl?
Így én is megnyugodtam! Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik megoldódik a gondom, mert csak a holnapi napot kell "kibírni", a rossz időnek hála a doktor bácsi nem wellnessel pünkösdkor :-))
Holnap meg továbbképzése van, de addig összeszorítom a lábam, ha a fene fenét eszik is! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!