Mi történik szülés után kismamával és a picivel? 36 hetes kismama vagyok első babával
Érdekelne mi lesz szülé után..2oránként zaklatnak majd h szoptassak?én teszem tisztába v a nővérek?mi van a csonkkal honnan tudom mit kell csinálni vele?
és a gátamat hogy kezelem?kapok valamit vagy segítenek?
mit csináljak ha nincs tejem?vagy az hogy jön?
Lesznek ott szülésznők és csecsemőápolók akik mindenre megtanítanak illetve majd ott lesz a védőnő is:) Nem kell aggódni.
Valószínűleg napközben "zaklatni" fognak a szoptatással, de szerintem természetes, hogy amikor tudsz akkor a babáddal vagy. Éjszaka a lefejt tejekből etetik a picurokat, nem keltenek fel miatta.
De kórházanként más a rendszer. Ha 24 órában a picivel leszel akkor nyilván föl kell kelni miatta.
Én Miskolcon szültem. Itt éjjel-nappal veled van a baba, és "zaklatnak", hogy szoptass, mert bababarát kórház. reggel 6-9-ig elviszik a babát fürdetni, mérni, vizsgálni, miegyéb. Ha akarod, éjjelre beadhatod a csecsemősöknek, hogy tudj aludni, de ezzel igen kevesen élnek.
A csecsemős nővér megmutatja, hogyan kell ellátni a abbát (pelenkézés, köldökcsonk, öltöztetés, szoptatás), és rád van bízva, hiszen te vagy az anyja. :-) Kérhetsz persze segítséget bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!