Mennyit és mikor lehet a kismamával egy látogató szülés után?
Én kis naívan azt gondoltam hogy majd ott lesz velem a párom vagy anyum h segítsen nekem a kórházban mert csáazármetszésem lesz de most szólt a védőnő hogy nem jöhet be senki mert nem lehet zavarni a többi anyukát.
Akkor hogy megy a látogatás?
Budapest,de általában gondolom mindenhol ugynaz..
Velem szinte egész nap ott volt a párom, és a szobatársamnál is ott volt felváltva anyukája, és a tesója ( a párja ritkán, mert a másik gyerkőcre vigyázott). Ha a párom nem volt bent, akkor ott ült valamelyik családtagom. Ez is Budapest:)
Szerintem ne foglalkozz semmivel, csináld úgy, ahogy neked jó. Lehet kulturáltan is látogatót fogadni, és a szobatársaddal is meg tudod majd beszélni, ne aggódj.
Melyikben szülsz? Mindenütt máshogy van...
Én a Szent Imrében szültem, mellettem császáros anyuka volt, az ő férje addig jöhetett ki-be (amikor akart), amíg fel nem tudott egyedül kelni az anyuka. Vagyis egy napig, mert a szülés másnapján talpra állítanak mindenkit... Utána én segítettem neki sokszor, mert nem volt túl mozgékony... :o(
Más látogató viszont nem jöhetett be hozzá, neki kellett kimenni, mint ahogy ott mindenkinek.
Mindenhol más. Nálunk sem lehet bent a kórteremben egyáltalán senki, látogatási időben kint az aulában lehet találkozni...
Azért mások is túlélték már külön segítség nélkül a császárt és az utána lévő időt...
Persze,túl fogom élni...:-)
De ha megkönnyíthetném a felépülést akkor miért ne?!
Az sem utolsó hogy biztonságérzetet ad az embernek a szerette egy idegen,lehangoló helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!