Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit és mikor lehet a...

Mennyit és mikor lehet a kismamával egy látogató szülés után?

Figyelt kérdés

Én kis naívan azt gondoltam hogy majd ott lesz velem a párom vagy anyum h segítsen nekem a kórházban mert csáazármetszésem lesz de most szólt a védőnő hogy nem jöhet be senki mert nem lehet zavarni a többi anyukát.

Akkor hogy megy a látogatás?

Budapest,de általában gondolom mindenhol ugynaz..

2010. ápr. 1. 17:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az sem utolsó hogy biztonságérzetet ad az embernek a szerette egy idegen,lehangoló helyen..."

Nem biztos, hogy a szomszéd ágyon fekvő anyukának is biztonságot nyújt a szeretted :-)

Én minkét féle helyen szültem, jobban mondva, az elsőnél még bárki bejöhetett, a másodiknál, egy külső aulában lehetett látogatni.

Jobb, ha nincsenek látogatók. Mert ne csak a te férjedet képzeld oda, hanem többi anyuka rokonait is. Az ember nem a legjobb formáját hozza ilyenkor. Óhatatlan balesetek (átvérzés), szoptatnál, de nem tudod, hogy takarjad magad a sok bámészkodó elől.

Én is császáros voltam mind a két esetben. 1 nap után felkeltem és kimentem beszélgetni, legalább volt célom, hogy végigszenvedjem magam a folyosón :-) kint várt a nagylányom apával :-)

2010. ápr. 2. 11:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki az Uzsokiban szültem. Az utolsó hozzászólóhoz még annyit fűznék hozzá, hogy ezek a kórtermek általában 3 ágyasok. Nem elég, hogy ott van 3 anyuka a kicsi babájával még 3 látogató is legyen? Képzeld el mennyi baci rohangálna ott! Én nagyon szimpi szobát fogtam ki. Mindenki ott segített a másiknak ahol tudott, ráadásul a nővérkék is tényleg nagyon normálisak voltak. Különben ebben a kórházban a babát úgy tudják a hozzátartozók megnézni, hogy kitolod a folyosóra magaddal. Hát én még erre se voltam nagyon hajlandó, nem kell, hogy a tömött folyosón, a sok látogató átadja a bacijait neki. Rá ér az összes családtag otthon, egy picit idősebb korában megcsodálni.
2010. ápr. 2. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!