38+4 hetesen a méhszájam 3000. Teljesen zárt vagyok, a dokinő azt mondta olyan a méhszájam mint a szikla, soha nem fogok megszülni? Vagy igy is beindulhat bármikor?
Nekem is ezt mondták, aztán kedden, aztán szedrán a kiírt napon hajnalban jöttek a fájások, délben bementünk a kórházba, már 3 ujjnyira nyitva voltam, este 9-te meglett a lányom!
A doki meg csak nézett:)))
Nekem ugyanez volt, csak 38+2be megrepet a burok, szivárgott a vìz fájás 0. Bementünk oxira kötöttek, 6 órán át kaptam, de még vigyorogni tudtam. Nem reagáltam az oxira, tök zárt voltam, azt mondta a doki h az ujjbegye nem fér be, és h más ekkora adagtôl már 5x megszült volna, ugyh császározott. Nem bánom, persze nagyon kemény volt utána, de megérte.
Könnyű szülést neked :)
3 gyerekes anyukaként egyet értek az előttem szólókkal. Ez semmit nem jelent. Pár óra rengeteget számít
Nagyfiamnál vizsgálat reggel (40+3) semmi. Teljesen zárt. Délután 2 perces fájások, kh. Addigra 4 ujjnyira voltam tágulva.
Lányomnál, lözépső, indították a szülést, ő nem akart jönni
Kisfiamnál az első szüléshez hasonlóan történt. 39+1 volt, amikor kezdtem érezni az ismerős összehúzódásokat. Hajnalban. Ekkor csak 10 percesek voltak. Reggel összeszedtük a 2 nagyot, irány a nagy, aztán kórház. Dél körül megvolt.
Hát nagyon remélem hogy ez változni fog,jó lenne ha a front beindítaná:)
Van málnalevél teám,lehet azt ízesíteni?Mertt borzalmas ize van...Mennyit ihatok belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!